JOKIĆ NE KRIJE ODUŠEVLJENJE ZBOG POSTIGNUTE TROJKE! Evo šta je Srbin rekao posle POTEZA karijere! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.01.2024

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji igrač Denvera doneo pobedu Nagetsima sa zvukom sirene.

JOKIĆ NE KRIJE ODUŠEVLJENJE ZBOG POSTIGNUTE TROJKE! Evo šta je Srbin rekao posle POTEZA karijere! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Srpski košarkaš i najveća zvezda Denvera Nikola Jokić izjavio je posle utakmice sa ekipom Golden Stejta da njegov tim nije odustajao tokom celog meča.

Branilac NBA titule je pobedio Golden Stejt Voriorse rezultatom 130:127, a veliki preokret svom timu doneo je popularni "Džoker".

Somborac je postigao trojku u poslednjoj sekundi sa gotovo pola terena i doneo novu pobedu Nagetsima u ligaškom delu NBA sezone.

Najbolji igrač "grumenja" je završio meč sa 34 poena, 10 asistencija i devet skokova.

- Zaista lepa pobeda, lep povratak za nas. Zaostajali smo 12 poena razlike na 3:40 do kraja. Nismo odustajali, to je jedan od najboljih opisa ovog tima. Samo se trudim da čitam igru, tako igram otkad sam došao u NBA, tj. još kod kuće sam tako igrao - rekao je Nikola Jokić, po završetku utakmice.

Na pitanje o postignutoj trojci kojom je rešio utakmicu, prva zvezda "grumenja" kaže:

- Trudim se da tražim otvorenog saigrača ili da dam koš, ako sam ja otvoren. Srećan sam ovom pobedom, imali smo mnogo propusta u odbrani, ali u poslednjoj četvrtini smo odigrali čvršće i bolje - istakao je Jokić za NBA TV.

Denver naredni meč igra u noći između petka i subote od 4 časa izjutra po srednjeevropskom vremenu, dok 8. januara od 3.00 sata posle ponoći dočekuje najgori tim lige Detroit Pistonse.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading