HIT NAD HITOVIMA! Izraz lica Jokića dok LOPTA prolazi kroz obruč NEMA CENU! Vidite REAKCIJU junaka Denvera! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.01.2024

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski košarkaš doneo pobedu Nagetsima na gostovanju San Francisku.

HIT NAD HITOVIMA! Izraz lica Jokića dok LOPTA prolazi kroz obruč NEMA CENU! Vidite REAKCIJU junaka Denvera! (VIDEO)

Foto: printscreen/youtube.com

Uspeo je Denver da savlada i drugi put u osam dana Golden Stejt Voriorse (130:127), ali je jutrošnji meč bio daleko zanimljiviji od prethodnog.

Srpski centar Nikola Jokić postigao je trojku gotovo s pola terena, sa zvukom sirene, kojom su Nagetsi upisali novi trijumf, a "Džoker" pokazao zašto se trenutno smatra najboljim igračem u NBA ligi.

Njegova trojka sa pola terena bi iznova i iznova mogla da se gleda, isto tako i rekacija koju je Somborac napravio kada je shvatio da je srušio moćne "ratnike"!

Za sve one koji kažu da Jokić nema emociju kada je u pitanju košarka, te da istu koristi samo zbog konja, Srbin ih je razuverio u petak ujutru po srednjeevropskom vremenu.

Ugao iz kog je sniman, taj momenat kada gleda loptu koja ide ka košu i završava u njemu, a zatim i eksplozija oduševljenja - nemaju cenu!

Jokiću je, na kraju, samo skok falio za tripl-dabl, meč je završio sa 34 poena, 9 uhvaćenih lopti i 10 asistencija, za 38 minuta provedenih na terenu.

Ujedno, srpski as je ispisao istoriju Denvera i ušao u "elitni klub", pošto je početkom drugog poluvremena dao trojku i pretekao legendarnog Majkla Adamasa na listi najboljih trojkaša Nagetsa u hronologiji ove franšize. Sada su ispred samo njegov saigrač Džamal Marej, Vil Barton i Džej Ar Smit.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading