PARTIZANOVO PORODIČNO OKUPLJANJE: Ostoja Mijailović najavljuje USPEŠNU SEZONU!

Autor:

Sport

26.12.2023

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na proslavi povodom promocije kalendara, govorio je predsednik Partizana, Ostoja Mijailović.

PARTIZANOVO PORODIČNO OKUPLJANJE: Ostoja Mijailović najavljuje USPEŠNU SEZONU!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Partizan ostavio je iza sebe još jednu uspešnu godinu. Ostala je utakmica protiv Virtusa u Evroligi, ali i bez nje može se reći da su crno-beli ozbiljan kandidat za velike uspehe. Povodom promocije kalendara Partizana, prisutnima se obratio predednik košarkaškog kluba i JSD, Ostoja Mijailović. 

- Pre svega hvala što ste došli na ovo crno-belo porodično druženje. Ja se sa ovoga mesta sedmi put obraćam, dakle sedam godina sam na čelu kluba, to je pitanje časti, a ne nečega drugoga. Kada pogledam i pomislim šta smo prošli za ovih sedam godina kao crno-bela porodica, od jednog teškog ponora do velike organizacije koja je ostavila veliki trag prošle sezone, iskreno da vam kažem plače mi se. Verujem da se to radi i mojim kolegama koji su saborci sa mnom sedam godina - izjavio je Mijailović.

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović sa igračima i trenerom Partizana

Prokomentarisao je i sumirao prethodnu sezonu sa svim njenim usponima i padovima, da bi na kraju srpski preduzetnik pružio veliku zahvalnost svima koji su učestvovali. 

- Godina koja je ostala iza nas, bila je poprilično uspešna. To je godina u kojoj smo završili takmičenje u Evroligi sa uspešnim rezultatom, jednom velikom organizacijom, gde smo više od pola miliona ljudi dočekali u Evropi, a imali 397 miliona pregleda imali na raznim mrežama Evrolige. Osvojili smo ABA ligu nakon osam sezona i osam sezona verovanja crno-belih navijača. Hvala im od srca što su verovali da ćemo doći tamo gde pripadamo, a to je da budemo prvi u Jadranu i među najboljima u Evropi. Hvala prošloj generaciji na prošloj sezoni, celom stručnom štabu, ljudima iz kluba koji su radili da organizacija bude velika, sponzorima koji su uložili puno novca i navijačima koji su kupovali karte - istakao je Mijailović.

Foto: Starsport

Željko Obradović na promociji kalendara

Za kraj, Ostoja je otklonio sve moguće sumnje oko toga da li Partizan ide u pravom smeru, i istakao da samo treba imati strpljenja i suditi tek na kraju. 

- Ova sezona je u Evroligi počela uspešno, u ABA ligi je počela uspešno, izgubili smo nekoliko utakmica i s tim u vezi sam hteo da kažem da verujete ovim momcima, nemojte nam suditi na pola sezone, račune ćemo svoditi na kraju sezone. Želim vam uspešnu Novu godinu, Božićne praznike, a mi da svi više volimo i bodrimo naš Partizan, živi bili - završio je predsednik JSD Partizan. 

Promociji je prisustvovao i Igor Duljaj, koji i pored neslaganja na relaciji JSD Partizan i FK Partizan, neguje dobre odnose između dve sportske sekcije. 

Republika

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović i Igor Duljaj

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading