PARTIZAN U PROBLEMU PRED VIRTUS! Smailagić NEIZVESTAN! Poznato i Doužerovo stanje!

Autor:

Sport

25.12.2023

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana nastavljaju da kubure sa povredama ove sezone.

PARTIZAN U PROBLEMU PRED VIRTUS! Smailagić NEIZVESTAN! Poznato i Doužerovo stanje!

Foto: Starsport

Alen Smailagić

Košarkaši Partizana će ovu godinu u Evroligi okončati susretom sa Virtusom na domaćem terenu od 18.30 časova u četvrtak. Nema vremena za opuštanje u Evroligi, svaka pobeda se broji, o čemu svedoči gust raspored na tabeli. Veliki broj utakmica odrazio se na ekipu crno-belih, koji ne mogu da izađu iz serije povreda ove sezone.

Sada su u problemu Alen Smailagić i Pi Džej Doužer. Oba košarkaša zaradila su povrede na utakmici protiv Zadra u nedelju i njihov nastup na utakmici protiv Virtusa se od juče dovodi u pitanje. 

Sada su neke procene konačno stigle. Naime, Doužerova povreda kolena nije ozbiljnije prirode i očekuje se da će američki košarkaš biti u stanju da nastupi protiv Virtusa iz Bolonje. 

Foto: Starsport

Pi Džej Doužer u dresu Partizana

Sa druge strane, ono što nikako ne raduje navijače Partizana je Smailagićeva povreda zgloba. Na utakmici se videlo da njegov pad može biti ozbiljniji, što je i sugerisala ispomoć koja mu je pružena pri izlasku sa terena. 

Sve najcrnje sumnje su potvrđene. Iako nije tačno poznat stepen povrede, Smailagić gotovo sigurno neće biti u stanju da nastupi protiv italijanskog kluba. 

Podsetimo, ove sezone je Partizan ozbiljno kuburio sa povredama. U jednom delu sezone nisu bili u stanju da igraju kapiten Kevin Panter i ovosezonsko pojačanje Frenk Kaminski, a i dalje odsustvuju Uroš Trifunović i Aleksa Avramović.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading