ROKADA VEČITIH! Brojke za NEVERICU! Zvezdi Meridianbet i Partizanu se ponavlja istorija, ali...

Autor:

Sport

09.12.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večiti rivali ostvarili različite rezultate u 13. kolu Evrolige.

ROKADA VEČITIH! Brojke za NEVERICU! Zvezdi Meridianbet i Partizanu se ponavlja istorija, ali...

Foto: Starsport

Partizan se pobedom nad Armanijem približio gornjem domu evroligaške tabele, dok je Zvezda Meridianbet novim porazom na gostovanju Baskoniji u Vitoriji znatno smanjila šanse da takmičenje završi među 10 ekipa na kraju ligaškog dela takmičenja.

Čak štaviše, Žocovi izabranici su u duplom kolu ostvarili oba trijumfa, jer su prethodno savladali i Obradovićev Monako, a turneja crveno-belih po Španiji je završena neslavno, budući da su i u prvom meču izgubili od Valensije.

Zbog toga je trenutno stanje daleko povoljnije u korist kluba iz Humske. Podetimo, Partizan posle 13 odigranih mečeva zauzima visoku šestu poziciju sa skorom 7-6, dok je Zvezda Meridianbet na 15. mestu evroligaške tabele uz četiri pobede i devet poraza.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Teodosić i Džejms Naneli

Za mnoge je, međutim, frapantan podatak da su se uloge promenile u odnosu na prethodnu sezonu, ali u bukvalnom smislu te reči. Naime, kada je lani odigrano 13. kola, uloge su bile obrnute, pošto je Zvezda Meridianbet imala 7-6, a Partizan 4-9.

Crno-beli će u sledeća tri kola gostovati Žalgirisu i Valensiji, potom u Arenu dolazi šampion Evrope - Real Madrid. Nasuprot tome, Crvena zvezda Meridianbet dočekuje Albu, pa takođe "kraljevski klub", dok posle toga "gostuje" Makabiju u Pioniru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading