IVANOVIĆ SREĆAN ZBOG POBEDE: Zvezda Meridianbet bila bolja u nastavku, imali smo strpljenja! Možemo PROTIV SVIH!

Autor: M. M.

Sport

08.12.2023

23:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Baskonije govorio je nakon trijumfa u 13. kolu Evrolige.

IVANOVIĆ SREĆAN ZBOG POBEDE: Zvezda Meridianbet bila bolja u nastavku, imali smo strpljenja! Možemo PROTIV SVIH!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Baskonije pobedili su Crvenu zvezdu Meridianbet (87:85) u okviru 13. kola Evrolige, a trener tima iz Vitorije Duško Ivanović bio je zadovoljan.

Doskorašnji trener crveno-belih ističe da je to bila važna pobeda.

- I mi i Crvena zvezda smo pokazali da imamo kvalitet. Pokazali smo kvalitet u prvom poluvremenu, gde smo igrali dobru odbranu. Imali smo strpljenja u napada. A u drugom poluvremenu, Crvena zvezda je bila bolja, dominirala je u napadačkoj igri. Ima mnogo kvaliteta u napadu, ali mislim da smo na kraju, posebno s ovom serijom, nakon što je Crvena zvezda stekla jedan poen prednosti, imali dobru igru, ponovo smo imali prednost od 10 poena - rekao je Ivanović na konferenciji za medije u "Fernando Buesa areni".

Potom je iz svog ugla komentarisao šut Gedraitisa kojim su gosti mogli i do pobede.

- Hteo sam reći da je napad trajao oko 3 ili 4 sekunde i na kraju su postigli trojku. A naročito mislim da u trećoj četvrtini nismo imali strpljenja. Nismo napadali inteligentno njihovu odbranu kada su igrali agresivno. Mislim da je to bio naš problem. Na kraju, ovi momci pokazuju da ako veruju, ako se bore i ako imaju strpljenja, možemo igrati protiv svih. Na kraju možete pobediti, možete izgubiti, ali uvek ćemo biti tu, što je najvažnije. Možemo razgovarati o mnogo stvari u vezi sa utakmicom, ali na kraju se sve rešilo. Ekipa većinski uspeva da izvuče utakmice na kraju. Mnogo utakmica u Evroligi će se igrati na jednu loptu. Otprilike, svi igraju veoma dobro, svi imaju dobre timove i svi mogu pobediti sve. Važno je stići do ovog poslednjeg trenutka i znati ga odigrati. Trebalo je da večeras napravimo faul nad Rokasom kada je ubacio. Želeli smo, ali nismo to učinili. To je moglo biti veoma... Na kraju smo pobedili, ali morali smo napraviti faul pre nego što su oni postigli trojku i izjednačili - dodao je Crnogorac.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading