SFEROPULOS PRED BUDUĆNOST: Fokus i da se držimo plana igre!

Autor:

Sport

04.11.2023

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Zvezde Meridianbet oprezan uoči derbija kola u AdmiralBet ABA ligii.

SFEROPULOS PRED BUDUĆNOST: Fokus i da se držimo plana igre!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet dočekaće sutra u Štark Areni ekipu podgoričke Budućnosti u derbiju kola AdmiralBet ABA ligi, a očekivanja pred meč izneo je trener domaćeg sastava Janis Sferopulos.

Grčki stručnjak poziva na oprez uoči utakmice šestog kola koja je zakazana za 19 časova.

- Igramo narednu utakmicu protiv jako dobrog tima. Za sada su neporaženi u regionalnoj ligi i već ta činjenica pokazuje njihov kvalitet - poručio je trener crveno-belih košarkaša Janis Sferopulos.

Prvak Srbije u dobrom raspoloženju dočekuje crnogorski sastav, pošto je nedavno u Evroligi pobedio Bajern i vratio se na pobednički kolosek nakon četiri poraza u nizu.

- Moramo da budemo fokusirani i ono što je takođe vrlo važno da se držimo dogovora i našeg plana tokom svih 40 minuta utakmice - rekao je trener crveno-belih za klupski sajt.

Zvezdin prvotimac Stefan Lazarević ističe da ekipu očekuje vrlo važna utakmica.

- Igramo protiv ekipe koja je lider na tabeli, bez poraza su, igraju dobro i znamo da nas čeka težak posao. Pobeda protiv Bajerna sigurno znači puno, posebno na polju samopouzdanja, dobro treniramo i radimo dobro, polako se kompletiramo. Recept se zna, velika motivacija, i fokus. Pozivam i navijače da dođu i pruže nam podršku u ovoj vrlo važnoj utakmici - rekao je Lazarević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading