DETONACIJA U PARTIZANU: Crno-beli blizu NBA centra - Željko sklapa MOĆAN TIM!

Autor:

Sport

22.08.2023

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Admiralbet ABA lige blizu dovođenja još jednog igrača iz najjače lige sveta.

DETONACIJA U PARTIZANU: Crno-beli blizu NBA centra - Željko sklapa MOĆAN TIM!

Foto: Starsport

Grobari

Toni Bredli, dugogodišnji član NBA lige, vrlo lako bi mogao da postane novi košarkaš Partizana.

Iako je produžen ugovor sa Zekom Ledejom, uz dolazak Frenka Kaminskog, crno-beli žele još jednog sjajnog igrača na visokim pozicijama u svojim redovima, a izbor je očigledno pao na Bredlija, koji je od 2017. godine u NBA ligi.

Bivši student Severne Karoline, sa kojom je i bio šampion NCAA lige 2017. godine je u ligu ušao tako što su ga Los Anđeles Lejkersi draftovali kao 28. pika. Ipak, odmah su ga prosledili u Jutu, gde je tri sezone igrao, uglavnom kao drugi ili treći centar, pošto je Rudi Gober bio "zakucan" na mestu startne petice.

Zatim je igrao i za Filadelfiju 76erse, kao i za Oklahoma siti Tandere, da bi poslednje dve sezone proveo u ekipi Čikago Bulsa. Ukupno je u karijeri odigrao 179 utakmica u regularnom delu sezone, a u proseku je beležio 4,4 poena, uz četiri skoka po meču.

Bredli je trenutno bez kluba, a Partizan je ozbiljno zagrizao za 25-ogodišnjeg centra, pa ne bi trebalo da čudi ako bismo uskoro u Humskoj videli i treće NBA pojačanje ovog leta.

Ranije su u redove crno-belih stigli Ognjen Jaramaz i Mateuš Ponitka, zatim je došao Pi Džej Doužer, dok je najnoviji košarkaš "parnog valjka" Frenk Kaminski. Kada se na to dodaju i novi ugovori za Kevina Pantera, Zeka Ledeja i Džejmsa Nanelija kao i Željko Obradović na klupi, nema sumnje, Partizan ima tim da se bori za osvajanje Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Bar malo realnije

22.08.2023 13:11

ZVEZDA SE U FUDBALU I KOSARCI FORSIRA 11 GODINA SAD JE RED DOSAO NA PARTIZAN I TO SAMO U KOSARCI. Bar da ima neki red !