DOBRIĆ PRED PUT U AZIJU: Važno je da na prvenstvu budemo najbolji!

Autor:

Sport

17.08.2023

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" ne mogu da dočekaju planetarni šampionat.

DOBRIĆ PRED PUT U AZIJU: Važno je da na prvenstvu budemo najbolji!

Foto: Starsport

Ognjen Dobrić

Košarkaška reprezentacija Srbije je na najbolji mogući način uhvatila zalet pred put u Aziju, gde će se od 25. avgusta do 10. septembra održati Svetsko prvenstvo.

"Orlovi" su u poslednjoj proveri ubedljivo pobedili Portoriko u Beogradu, a uoči puta na istok je sve do sada urađeno sumirao Ognjen Dobrić.

Mislim da smo odradili odličan posao u ovom delu priprema. Ostao je još taj pripremni turnir u Kini, pre prvenstva. Nadam se da će i to proći u redu, pre svega da ostanemo zdravi i svi na broju i da kroz te utakmice i treninge budemo što bolji, jer cilj nam je da budemo najbolji na tom prvenstvu. I da probamo da igramo najbolje što možemo i ostvarimo što bolji rezultat - rekao je košarkaš Crvene zvezde Meridianbet.

Republika

Foto: Starsport

Ognjen Dobrić

Do početka Mundobasketa, Srbija će imati još dve provere, pošto će ukrstiti koplja sa Kinom i Brazilom.

- Iskreno, nismo se toliko fokusirali na protivnike. Više gledamo kako mi da napredujemo kroz te utakmice i da popravimo neke stvari koje su nam pravile probleme. To je pripremni turnir, rezultat možda i nije toliko bitan. Naravno, svi bi voleli da pobede, ali i da se desi poraz, to nije toliko bitno, koliko je važno da kroz te utakmice izađemo bolji i da na prvenstvu budemo najbolji.

Imao je na kraju jasan zaključak.

Mislim da je ekipa izuzetno fizički dobro spremna, poletna je, mlada. Igramo lepu, atraktivnu košarku, mislim da nas to krasi i to je trenutnmo najbitnije. To nam je baza na kojoj gradimo. Možemo da popravimo mnogo stvari kao što su neke situacije u odbrani, tajminzi u napadu i još neke košarkaške sitnice. Sve u svemu, mislim da imamo dobru bazu, imamo za šta da se uhvatimo. Do prvenstva, to će izgledati sigurno još bolje - podvukao je Dobrić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading