TUGA MEĐU GROBARIMA: Partizan ostao bez BRUTALNOG košarkaša!

Autor:

Sport

12.08.2023

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moraće crno-beli bez njega u predstojećoj sezoni.

TUGA MEĐU GROBARIMA: Partizan ostao bez BRUTALNOG košarkaša!

Foto: Starsport

Željko Obradović i Kevin Panter

Tokom petka su se pojavile informacije da bi Majk Džejms, jedan od najboljih košarkaša Evrolige, vrlo lako mogao da napusti ekipu Monaka, za koju nastupa već dve sezone.

Naime, spominjalo se da sjajni Amerikanac želi da napusti Kneževinu, a iste sekunde su se pojavile glasine da su za njegove usluge zainteresovani Olimpijakos, ali i Partizan, koi uveliko traži pojačanje na poziciji plejmejkera.

Ipak, čini se da od toga nema ništa. Džejms je pre nekoliko nedelja produžio ugovor sa Monakom, a ovaj klub je preko svojih društvenih mreža podsetio sve navijače širom Evrope na paraf na ugovor koji je Amerikanac stavio.

I sam Džejms se oglasio na Tviteru, gde je samo potvrdio da nema istine u onome što su preneli "Jurohups", ali i brojni grčki mediji.

Inače, Džejms ima 32 godine, uskoro će napuniti 33, visok je 185 centimetara i igra na poziciji plejmejkera. Ipak, njegov glavni adut nisu asistencije i razigravanje saigrača, već je on čovek koji voli da šutira i u rukama ima veliki broj poena.

Igrao je u Zagrebu, Omenji i Kolosu sa Rodosa, a onda je stigao u Evroligu. Tu je redom nosio dresove Baskonije, Panatinaikosa, Armanija, CSKA i Monaka, a u međuvremenu je dobio priliku i u najjačoj ligi na svetu, gde je nastupao za Finiks Sanse, Nju Orleans Pelikanse i Bruklin Netse.

Pošto su ostali bez Džejmsa, čelnici Partizana će morati da se okrenu drugim rešenjima, a već neko vreme se piše da su blizu crno-belog dresa Pi Džej Dozijer i Nik Kalates.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
deda Mile

12.08.2023 13:24

Partizan ostao bez igrača?