TRI JASNA ZNAKA: Više nema dileme - Nikola Mirotić STIŽE u Partizan!

Autor:

Sport

20.07.2023

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna vest za navijače crno-belih.

TRI JASNA ZNAKA: Više nema dileme - Nikola Mirotić STIŽE u Partizan!

Foto: Starsport

Dante Egzum i Nikola Mirotić

Nikola Mirotić, i dalje aktuelni košarkaš Barselone, potpuno je zaludeo Evropu ovog leta, pošto se za njegov potpis otimalo nekoliko klubova u Evropi.

U redu su stajali beogradski rivali, Monako, Olimpija Milano, Panatinaikos i Olimpijakos, ali se čini da više nema dileme, Mirotić će postati novi igrač Partizana.

Prvi se iz trke povukao Olimpijakos, koji je doveo Luka Sikmu, brzo je "sidro digao" i Makabi, pa su u trci ostala četiri kluba. Ipa, ostao je još samo jedan.

Na Skupštini Crvene zvezde Meridianbet je Nebojša Čović, prvi čovek crveno-belih, potvrdio da je klub odustao od Mirotića, kao i od Toka Šengelije. Istim putem je otišao i Panatinaikos, koji je sada prvi u trci za potpis Gruzina, dok je Olimpija Milano blizu angažovanja Aleksa Pojtresa, koji može da igra na pozicijama četiri i pet.

Foto: Starsport

Nikola Mirotić u dresu Barselone

Kada se sve uzme u obzir, deluje da su sve ekipe koje su bile u trci digle ruke od Mirotića i prepustile ga Partizanu, koji će tako uspeti da sebi obezbedi najveći potpis u 21. veku.

Čeka se još finalizacija njegovog raskida ugovora sa Barselonom, a nakon toga će nekadašnji reprezentativac Španije staviti paraf na saradnju sa crno-belima, za koju će Partizan, prema nezvaničnim informacijama, morati da izdvoje tri i po miliona za godinu dana.

Podsetimo, u "parni valjak" su već stigla dva pojačanja, a u pitanju su Ognjen Jaramaz i Mateuš Ponitka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Petar

20.07.2023 17:28

DOSTA vise o ovoj ljigi crnogorskoj .....on samo dize cenu sebi da mu Barsa da vise para !!!! Nece taj da dodje Partizan ni po koju cenu !!! Covic ga je "provalio" pa je zato C.Zvezda odustala ....