MADAR ŠOKIRAO SRBIJU! Izraelac se OPROSTIO od Partizana ŽESTOKOM PORUKOM: Emocije NISU BILE OBOSTRANE!

Autor:

Sport

12.07.2023

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao je šta da kaže za kraj.

MADAR ŠOKIRAO SRBIJU! Izraelac se OPROSTIO od Partizana ŽESTOKOM PORUKOM: Emocije NISU BILE OBOSTRANE!

Foto: Starsport

Jam Madar

Jam Madar poslednji je u nizu košarkaša koji su napustili Partizan.

Izraelac koji je proglašen za "zvezdu u usponu" Evrolige prešao je u Fenerbahče i naredne sezone igraće protiv crno-belih u elitnom takmičenju.

Želeli su navijači da Madar ostane, ni on sam nije krio da mu je lepo u Beogradu, ali je ipak došlo do preokreta i odlaska u Tursku. Jam Madar oprostio se od kluba žestokom porukom u kojoj je pisao hvalospeve, ali i jednu kritiku kojom je šokirao Srbiju.

Moja porodica, ali postoje trenuci teških odluka u životu, a najteže su odluke koje uključuju emocije. Gajim velike emocije za klub, ali u poslednjih deset dana sam video da emocije nisu obostrane i nisam imao izbora. Želim da se zahvalim za svu ljubav i podršku koju ste pokazali, jer sam se osećao kao kod kuće. Posebno želim da se zahvalim našim navijačima, jer ste mi priredili iskustva i doživljaje koja će zauvek biti u mom srcu, imao sam privilegiju da igram za vaš klub i da nosim vaš dres - napisao je Madar, pa dodao:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yam Madar (@yam_madar11)

 

- Čast mi je da kažem da sam igrao za najboljeg trenera na svetu, trenera koji je pre svega neverovatno ljudsko biće i doživotni mentor. Željko, hvala što ste me izabrali i promenili moj život. Hvala celom stručnom štabu i svima koji su bili deo tima. Uvek ćešte biti u mom srcu. Moji saigrači, volim svakog od vas, želim veliki uspeh onima koji su otišli i svojoj braći koji ostaju. Uvek ću biti navijač i klub će imati podršku gde god da odem. Do ponovnog susreta.

Dakle, lepa sećanja nosi Madar iz Beograda, ali poruka da je u poslednjih deset dana video da emocije nisu obostrane može da brine sve navijače crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading