PREOKRET! Navijači Partizana u ŠOKU: Crno-beli OSTAJU BEZ stranca?!

Autor:

Sport

12.07.2023

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I pored toga što je želeo da ostane u klubu, sva je prilika da će napustiti Beograd.

PREOKRET! Navijači Partizana u ŠOKU: Crno-beli OSTAJU BEZ stranca?!

Foto: Starsport

Jam Madar i Kevin Panter

Košarkaši Partizana imali su fenomenalnu sezonu iza sebe.

Četa Željka Obradovića posle deset godina pauze vratila se na tron AdmiralBet ABA lige pošto je u finalnoj seriji savladala Crvenu zvezdu Meridianbet sa 3:2 u pobedama.

Takođe, blistali su crno-beli i u Evroligi, ali su stali na korak od fajnal-fora pošto ih je Real iz Madrida eliminisao u plej-ofu i to posle nestvarnog preokreta i serije koju su obeležili brojni skandali, a zatim je "kraljevski" klub stigao i do titule.

Jedan od bitnih faktora u ovim uspesima bio je i Izraelac Jam Madar. Delovalo je da će Madar ostati u klubu i naredne sezone, ali je došlo do preokreta i on će, vrlo verovatno, napustiti Beograd.

Reprezentativac Izraela i "zvezda u usponu" Evrolige karijeru bi trebalo da nastavi u dresu turskog Fenerbahčea, preneo je Donatas Urbonas, novinar portala "Basketnews".

 

 

Ovo će razočarati navijače Partizana koji su očekivali da Madar bude jedan od nosilaca igre u narednoj sezoni, a da li će do ovog neočekivanog transfera doći ostaje da se vidi u danima pred nama.

Jam Madar je ove sezone u Evroligi prosečno beležio 5,8 poena, 1,2 skoka i 1,6 asistenciju po meču za 13 minuta na parketu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading