MEGAPREOKRET! Grobari ODUŠEVLJENI! Nastavlja MISIJU u Partizanu!

Autor:

Sport

30.06.2023

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni centar Tristan Vukčević ne odlazi "preko bare".

MEGAPREOKRET! Grobari ODUŠEVLJENI! Nastavlja MISIJU u Partizanu!

Foto: Starsport

Izgledalo je u finišu sezone da će Tristan Vukčević nastaviti karijeru u NBA i postati deo Vašington Vizardsa, međutim, usledio je nagli preokret. 

Iako je draftovan od strane tima iz prestonice SAD-a, jedan od najtalentovanijih srpskih košarkaša će i u narednom ciklusu braniti boje Partizana, saznaju "Sportske.net". 

Vukčevića je Vašington hteo da "two-way" ugovor, ali im se nije svidela opcija da plate obeštećenje od 1.000.000 evra, pa će ga grobari i u novoj sezoni gledati u crno-belom dresu. 

Foto: Starsport

 

Kada je u pitanju roster Partizana, izvesno je da će od prošlogodišnjeg igračkog kadra ostati Jam Madar, Danilo Anđušić, kapiten Kevin Panter, Uroš Trifunović, Balša Koprivica i Alen Smailagić.

Ekipu je za sada napustio samo centar Matijas Lesor, Francuz je pojačao Panatinaikos, dok će verovatno isto učiniti i grčki reprezentativac Janis Papapetru. 

Još uvek se ne zna sudbina Džejmsa Nanelija, Zeka Ledeja i Dantea Egzuma kojima su istekli ugovori, dok će Aleksa Avramović po svoj prilici i naredne sezone igrati za klub iz Humske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading