PRELOMIO! Željko Obradović i navijači Partizana posle VEOMA LOŠIH dočekali i FENOMENALNE vesti!

Autor:

Sport

27.06.2023

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće u Ameriku, a razlog su upravo crno-beli.

PRELOMIO! Željko Obradović i navijači Partizana posle VEOMA LOŠIH dočekali i FENOMENALNE vesti!

Foto: Starsport

Ledej, Madar i Lesor

Košarkaši Partizana odigrali su fenomenalnu sezonu i posle deset godina osvojili su titulu u AdmiralBet ABA ligi.

Crno-beli su u finalnoj seriji bili bolji od Crvene zvezde Meridianbet posle pet utakmica, a da je bilo malo više sreće mogli su i do fajnal-fora Evrolige. Na pohodu ka završni turnir elitnog takmičenja zaustavio ih je Real iz Madrida, takođe u pet utakmica posle velikog preokreta u seriji prepunoj skandala, a "kraljevski" klub kasnije je stigao i do titule šampiona Starog kontinenta.

Košarkaš koji je imao zapaženu rolu u svim ovim uspesima je Jam Madar. Izraelac je odigrao odličnu sezonu, te je zapao za oko Boston Seltiksima koji su ga draftovali još 2020. godine kao 47. pika.

Republika

Foto: Starsport

Jam Madar

 

Delovalo je da bi Madar mogao u Ameriku, ali, prema poslednjim informacijama, navijači Partizana i Željko Obradović nemaju razloga za brigu i posle veoma loših vesti, te najave odlaska kapitena Kevina Pantera u Barselonu, dočekali su fenomenalne informacije! 

Naime, kako prenosi Adam Himelsbah, novinar Boston Globe-a, Jam Madar neće braniti boje Seltiksa na predstojećoj NBA Letnjoj ligi (od 7. jula). Čini se kao dobar znak da će Izraelac ostati posvećen obavezama u crno-belim redovima tokom leta, te deluje da će i naredne sezone biti deo Partizana.

Madar je proglašen za Zvezdu u usponu Evrolige za prošlu sezonu gde je u elitnom takmičenju beležio prosečno 5,8 poena i 1,6 asistencija. Ove sezone očekuje se da nastavi gde je stao, te da dobije i veći prostor da se dokaže i deluje da će tek onda imati u planu da se otisne "preko bare".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading