MIJAILOVIĆ POSLAO MOĆNU PORUKU GROBARIMA: "Veoma uspešna sezona, IDEMO DALJE!"

Autor:

Sport

24.06.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik crno-belih ne može da sakrije oduševljenje.

MIJAILOVIĆ POSLAO MOĆNU PORUKU GROBARIMA: "Veoma uspešna sezona, IDEMO DALJE!"

Foto: Starsport

Sezona za ekipu Partizana je završena na sjajan način, pobedom u petoj utakmici finala AdmiralBet ABA lige protiv Crvene zvezde Meridianbet.

Nakon godina bez trofeja, kao i sedam propuštenih prilika za neki pehar, košarkaši "parnog valjka" su konačno obradovali svoje navijače i pobedom nad velikim rivalom osigurali pehar na Jadranu.

Ponosan je Željko Obradović, ponosni su igrači, navijači, a oduševljenje ne može da sakrije ni predsednik Partizana Ostoja Mijailović, koji se oglasio i na svom Tviter nalogu.

- Hvala svima na ovoj istorijskoj godini, veoma uspešnoj za naš Partizan. Posle šest godina rada sam konačno u potpunosti srećan i ponosan! Nekada je jako teško biti na čelu ovako velikog kluba, ali posle sezone kao što je ova, svaka muka postaje radost! Idemo dalje! - napisao je Mijailović.

Podsetimo, Mijailović je po osvajanju pehara istakao šta je ovaj klub sve uspeo da uradi u poslednjih sedam godina.


- Posle 10 godina smo šampioni ABA lige, na radost svih partizanovaca. Posle šest godina mukotrpnog rada, hvala svim sponzorima, državi Srbiji, svima koji su dali doprinos da se Partizan vrati. Godine 2017. se izgubila svaka nada, da Partizan ikada više može išta da uradi. Partizan je bio ugašen klub. Radost je zaista velika - rekao je Mijailović novinarima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
DOGODINE JACI I Bolji

25.06.2023 16:23

OSTOJA ,SLUKASA I PRAVOG CENTRA ! PA POSLE SVE REDOM. MORAMO NA F-4 ! KAO UVEK !