GROBARI SE HVATAJU ZA GLAVU! Titula, pa RASTANAK: Sledeće sezone PROTIV Partizana?!

Autor:

Sport

27.06.2023

07:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo bi mogao da bude veliki udarac za crno-bele.

GROBARI SE HVATAJU ZA GLAVU! Titula, pa RASTANAK: Sledeće sezone PROTIV Partizana?!

Foto: Starsport

Ledej, Lesor, Papapetru, Panter, Madar i Obradović

Jedna lepa bajka izgleda će dobiti svoj kraj - Kevin Panter i Partizan blizu su rastanka.

Tačnije, prema pisanjima specijalizovanog sajta Eurohoops, kapiten crno-belih već je prešao u Barselonu i samo se čeka ozvaničenje ovog posla.

Prema navodima pomenutog portala, Panter je ugovorio saradnju na dve godine za ukupno 3.200.000 evra, iliti 1.600.000 po sezoni. Čitav posao Barselonu će na bruto nivou koštati oko 6.000.000 evra.

Za njega su bili zainteresovani i Panatinaikos i Real iz Madrida, ali je on navodno odabrao Barselonu, a posao bi trebalo da se ozvaniči u danima pred nama.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović i Kevin Panter

 

Panter je u Partizanu već dve sezone, a u ovoj nedavno završenoj kao kapiten je predvodio četu Željka Obradovića i bio je najzaslužniji za uspehe koje je ovaj tim pravio.

Poneo je Amerikanac sa srpskim pasošem MVP nagradu u AdmiralBet ABA ligi gde je u finalnoj seriji protiv Crvene zvezde Meridianbet zablistao, a svojim igrama često je rešavao i evroligaške mečeve, te je doveo Partizan na korak od fajnal-fora.

Jedino mu se može zameriti nesmotrena reakcija na provokaciju Serhija Ljulja u drugoj utakmici plej-of serije protiv Reala u Madridu posle koje je došlo do nemilih scena, a "kraljevski" klub je uspeo da se vrati, preokrene i kasnije stigne do titule šampiona Evrope.

Ipak, za verovati je da su grobari oprostili ovo svom kapitenu i da se sada hvataju za glavu jer će on naredne sezone igrati protiv svog Partizana u Evroligi.

Podsetimo, pre Partizana, Panter je igrao i za Crvenu zvezdu, odnosno za milansku Olimpiju, Olimpijakos, Virtus, AEK.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading