SAMO DAN POSLE TITULE NAPUŠTA PARTIZAN! NBA tim ga IZABRAO na draftu!

Autor:

Sport

23.06.2023

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli su savladali Crvenu zvezdu Meridianbet i osvojili pehar regionalnog takmičenja.

SAMO DAN POSLE TITULE NAPUŠTA PARTIZAN! NBA tim ga IZABRAO na draftu!

Foto: Starsport

Osvojio je Tristan Vukčević sa Partizanom trofej AdmiralBet ABA lige i na najbolji način krunisao nedavni odlazak u Ameriku na predstavljanje skautima i menadžerima NBA timova.

Rezultat toga je njegov sinoćni izbor na draftu u Bruklinu od strane Vašington Vizardsa kao 42. pik, a pre toga nije bio u planovima NBA ekipa.

Međutim, njegove odlične fizičke predispozicije (213 cm), pokretljivost i izuzetan šut sa distance i tri poena, učinile su to da se u jednom momentu čak i Jokićev šampionski Denver raspitivao za mogućnost da ga odabere kao 32. pika.

- Vizardsi, hvala na prilici…. Nećete se kajati. Ostvarenje snova, niko ne zna koliko sam rada i truda uložio za ovo, osim mene i moje porodice, ponosni na ovaj trenutak i spremni da radimo više nego ikad, pustimo "metke" - napisao je Vukčević aludirajući na kraju na bivše ime Vašingtona.

Budućnost Tristana je ono što zasad svima predstavlja enigmu.

 

 

prema pisanju ESPN, on bi mogao da ostane još najmanje godinu dana u Partizanu kako bi ojačao i bolje se spremio za iskušenja "preko bare", dok postoji i ona opcija koja kaže da bi Vukčević radije odmah da se oproba u najjačoj ligi na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading