"LAVICE" ĆE DA "GRIZU" ZA OLIMPIJSKE IGRE: Oglasila se Marina Maljković posle debakla - "Pred nama je veliki cilj!"

Autor:

Sport

22.06.2023

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpkinje bez šanse protiv favorizovane Belgije - ništa od borbe za medalje.

"LAVICE" ĆE DA "GRIZU" ZA OLIMPIJSKE IGRE: Oglasila se Marina Maljković posle debakla - "Pred nama je veliki cilj!"

Foto: Starsport

Selektorka košarkašica Srbije Marina Maljković izjavila je danas, posle ubedljivog poraza u utakmici sa Belgijom, da je ovo realnost i da nije postojala šansa da Srbija danas pobedi, prenosi "Sportklub".

Košarkašice Srbije poražene su danas u Ljubljani u četvrtfinalu Evropskog prvenstva od selekcije Belgije sa 93:53 (28:8, 21:23, 22:14, 22:8).

- Ekipa Belgije je veliki favorit i imaju najbolju igračicu Evrope koja apsolutno dominira i potpuno zasluženo su došli do ove pobede. Ovo je realnost. One su nas, kao mi onda Slovačku, spustile na zemlju još u prvoj četvrtini i uz to imale 60 odsto za tri poena, a mi sve promašili. Teško je pričati o bilo čemu kada izgubiš 40 razlike. Čestitam Belgiji, jasno je zašto su glavni kandidati za zlato - istakla je selektorka Srbije.

"Lavice" se okreću borbi za plasman na OI, a motivacija nikada nije predstavljala problem za naš nacionalni tim.

To se ne dovodi u pitanje, već naše stanje i videli smo već stanje Tine Krajišnik i Crvendakić koja je propustila prvi deo i to se vidi... Francuska ili Crna Gora nema tu ništa lakše ili teže biće preteško ma ko da bude i naravno da je ogroman cilj da izborimo barem kvalifikacije za Pariz.

Naglasila je da nije postojala šansa da Srbija danas pobedi.

- Teško je. Imamo igračice koje su već igrale velika takmičenja i šok je kada si svestan da nemaš više taj neki tim koji može da dobija ovakve utakmice. U svakom slučaju čestitam im, a mogle smo da budemo bolje i jako je ružno da izgubite sa ovakvom razlikom. Mislim da je svima jasno da nije postojala nikakva šansa da Srbija pobedi - zaključila je Marina Maljković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading