STISNUĆE ZUBE ZBOG SRBIJE: Tina Krajišnik ZAGRMELA pred meč odluke sa Britankama - "Moram, nema druge"!

Autor:

Sport

19.06.2023

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Lavice" igraju za četvrtfinale kontinentalnog šampionata.

STISNUĆE ZUBE ZBOG SRBIJE: Tina Krajišnik ZAGRMELA pred meč odluke sa Britankama - "Moram, nema druge"!

Foto: Profimedia.rs

Tina Krajišnik

Košarkašica Srbije Tina Krajišnik oglasila se pred meč osmine finala Evropskog prvenstva protiv Velike Britanije.

Kapiten "lavica" ima problem sa povredom zgloba, ali nema dileme da će "stisnuti zube" u utorak od 21 čas u dvorani "Stožice".

Više nema mogu, nego moram. Prelomila sam u svojoj glavi - rekla je uz osmeh kapitenka Srbije, a potom je iznela svoje viđenje poraza od Mađarica (81:75).

- Zakomplilovale smo sebi život, nismo očekivale da ćemo porazom protiv Mađarske da otežamo put, ali šta je- tu je. Ja kažem ekipi da se karakter poznaje u ovakvom trenutku. Treba da pokažemo kakav smo tim i da odigramo dobru utakmicu i da sa vratimo naš put. Možda će nam ova utakmica doprineti uigravanju i popravljanju stvari koje nisu bile dobre na poslednjoj utakmci. To je definitivno naša odbrana, koja nije bila prisutna, bio je šupalj reket. Odbrana nije bila stabilna, nismo dorbo gradili koš, imali su dosta skokova. Bilo je haotično, neki kontaritam tokom celog meča. Neću da komentarišem suđenje, jer to nije bio jedni uzrok, ali nekako se sve poklopilo i izgubili smo utakmicu koja je bila od presudnog značaja za prvo mesto u grupi - navela je Tina Krajišnik.

Velika Britanija je kao treća u grupi C prošla je u baraž i sve je samo ne naivan protivnik. Svesne su toga i izabranice Marine Maljković.

- To su igračice koje igraju Evroligu i koje su dobre. Imaju kvalitetan roster. Izborili su plasman dobrim utakmicama i ne treba ih potceniti, posebno kada je meč za prolazak u četvrtfinale, Moramo maksimalno fokusirano da uđemo u meč - istče centar našeg tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading