MARININE "LAVICE" KREĆU U ODBRANU KRUNE! Košarkašice počinju Evropsko prvenstvo i poručuju: Biće teško, ali spremne smo!

Autor: Tanjug

Sport

15.06.2023

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utiske pred meč protiv Turske iznela je Jovana Nogić.

MARININE "LAVICE" KREĆU U ODBRANU KRUNE! Košarkašice počinju Evropsko prvenstvo i poručuju: Biće teško, ali spremne smo!

Foto: fiba.com

Marina Maljković

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije u četvrtak od 15 časova u Ljubljani igra protiv selekcije Turske meč prvog kola grupe D na Evropskom prvenstvu.

U grupi D se nalaze još selekcije Slovačke i Mađarske, a očekivanja pred prvu utakmicu iznela je košarkašica Jovana Nogić.

- Mislim da smo uigrane i spremne za prvu utakmicu na Evrobasketu protiv Turske, koja će ujedno biti i najzahtevnija. Mislim da će prvo mesto u grupi zavisiti od te utakmice. Imaju veoma dobre igračice, dobar su i uigran tim. Treba da uđemo u duel sa najvećim fokusom. Biće najteži meč, ali mislim da smo spremne - izjavila je uoči meča sa Turskom Jovana Nogić.

Republika

Foto: KSS

Jovana Nogić

 

Srbija će u petak od 20.45 časova u drugom kolu igrati sa Slovačkom, a u nedelju od 15 sati sa Mađarskom.

Prvoplasirani timovi iz svake grupe plasiraće se direktno u četvrtfinale EP, dok će drugoplasirani i trećeplasirani igrati u osmini finala.

Popluarne "lavice" Marine Maljković brane titulu na EP, pošto su pre dve godine u finalu pobedile Francusku 63:54.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading