PREPOTENTNO I AROGANTNO! Lebron najstrašnije UVREDIO Jokića! Srbin mu OVO neće ZABORAVITI! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.05.2023

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denvera vode u finalu "zapada" protiv Lejkersa sa ubedljivih 3:0.

PREPOTENTNO I AROGANTNO! Lebron najstrašnije UVREDIO Jokića! Srbin mu OVO neće ZABORAVITI! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Lebron Džejms i Nikola Jokić

Nagetsima je još jedna pobeda neophodna, kako bi se plasirali u veliko NBA finale, a priliku da uruče "metlu" Lebronu i ekipi imaće već u noći između ponedeljka i utorka (2.30 časova) kada je na programu četvrta utakmica.

Srpski centar Nikola Jokić obeležio je i poslednji duel ovih rivala, pošto je u poslednjoj četvrtini postigao čak 15 od svojih 24 poena, međutim, i pored toga, najbolji košarkaš današnjice Lebron Džejms pokazao je nepoštovanje prema prvoj zvezdi "grumenja".

"Kralj" je tokom konferencije koju je imao, prema navodima novinara Lajla Spensera, "bacio" Somborca u drugi plan.

Lajl je postavio pitanje na društvenim mrežama: zašto je Lebron pohvalio skoro sve košarkaše Denvera posle trećeg meča, a nije ni pomenuo Nikolu Jokića.

 

 

- Lebron je u intervjuu posle meča pomenuo skoro svakog igrača Nagetsa osim Jokića kog su on i Janis ostavili kao poslednjeg prilikom biranja Ol star timova - oglasio se Spenser.

Istovremeno on je podvukao da ovo nije prvi slučaj da se Jokić ne pominje, dok mediji u SAD smatraju da tom nepoštovanju Srbina mora da se stane na put. Naročito, jer "Džoker" blista ove sezone, dok je u prethodne dve poneo epitet MVP ligaškog dela.

Dokaz Spenserovim tvrdnjama je da se Lebron tokom konferencije odlučio da pomene čak i veterana Džefa Grina (36 godina) koji je meč završio sa pet poena i četiri skoka, a o Jokiću nije ništa izjavio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading