TRAGEDIJA U DOMU ALEKSANDRA DŽIKIĆA: Srpskom treneru preminula najveća životna podrška!

Autor:

Sport

09.05.2023

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je izgubio dugogodišnjeg navijača.

TRAGEDIJA U DOMU ALEKSANDRA DŽIKIĆA: Srpskom treneru preminula najveća životna podrška!

Foto: Starsport

Danas je preminula Milka Džikić, majka našeg uspešnog košarkaškog trenera Aleksandra Džikića, koja je široj javnosti poznata kao dugogodišnja, verna pristalica Partizana.

Republika

Foto: Starsport

Milka Džikić

Decenijama je dolazila na utakmice Partizanovih košarkaša, više od 30 godina i nije birala da li su protivnici atraktivni ili ne, da li crno-beli prolaze kroz uspešan ili manje uspešan period.

- Preko 30 godina gledam stalno Partizan. Od srca navijam. Ne propuštam utakmice. Sneg, kiša, poledica. Ja ove koje ne dolaze nazivam izdajicama. Žale se na kišu, kakva kiša - ispričala je Milka u jednom intervjuu.

Ova tužna vest zatekla nas je samo dan pre Partizanove istorijske utakmice protiv Reala u Madridu za plasman na F4 Evrolige, ali i tri dana pred start fajnal-fora FIBA Lige šampiona, gde će njen sin Aleksandar pokušati da dođe do istorijskog trofeja sa Hapoelom iz Jerusalima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading