KINSI, LJUDINO: Amerikanac ponovo obukao dres Zvezde! Terens na PREEMOTIVAN način odao počast žrtvama na Vračaru i u Mladenovcu (VIDEO)

Autor:

Sport

09.05.2023

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Molim se za snagu, utehu i mir svim porodicama širom sveta koje su pogođene ovim besmislenim pucnjavama."

KINSI, LJUDINO: Amerikanac ponovo obukao dres Zvezde! Terens na PREEMOTIVAN način odao počast žrtvama na Vračaru i u Mladenovcu (VIDEO)

Foto: Starsport

Tarens Kinsi

Nekadašnji košarkaš Tarens Kinsi (39), bivši igrač Partizana i Crvene zvezde, objavio je na svom Instagram profilu neobičan snimak na kojem se vidi da ulicama vozi bicikl u crveno-belom dresu. Potez koji je napravio pokazuje da Srbiju i srpski narod nije zaboravio, kao i da je i na drugom kraju sveta dobro informisan o tragedijama koje su u veoma kratkom roku pogodile našu zemlju. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tarence Kinsey (@tk_kinsey)

 

- Obukao sam dres Crvene zvezde kako bi pružio podršku i ljubav celoj srpskoj zajednici. Prošle nedelje u Srbiji 14-godišnji dečak ranio je učiteljicu, a ubio čuvara i 8 dece u školi u Beogradu, u Srbiji. Već sledećeg dana, pucajući u gradu u blizini Beograda, strelac je u vožnji ubio 8 i ranio 13 osoba. Molim se za snagu, utehu i mir svim porodicama širom sveta koje su pogođene ovim besmislenim pucnjavama - napisao je Kinsi koji je svojevremeno nosio dres Zvezde, ali i Partizana.

Podsetimo, Tarens Kinsi je dres Partizana nosio  u sezoni 2013/14 i to mu je bila jedna od najboljih godina u karijeri. Nakon igranja za Nižnji Novgorod i Trabzon vratio se u Beograd, gde je odigrao drugi deo sezone 2015/16 za Crvenu zvezdu. Igrao je još i za Hapoel iz Jerusalima, Breogan, Dižon i Orlandinu, ali se perioda provedenog u Srbiji najčešće seća u izjavama i objavamana društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading