"TUŽNI SMO": Lider Panatinaikosa GRMI!

Autor:

Sport

13.04.2023

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Imamo još jednu utakmicu i nadam se da možemo da pokažemo da smo zaslužili više."

"TUŽNI SMO": Lider Panatinaikosa GRMI!

Foto: Starsport

Trener košarkaša Panatinaikos Hristos Serelis izjavio je da se nada dobrom rezultatu svog tima na meču protiv Partizana u poslednjem, 34. kolu Evrolige.

Republika

Foto: Starsport

Mateuš Ponitka, Jam Madar i Paris Li

- Ovo je veoma loša sezona za Panatinaikos. Ne smemo da budemo ravnodušni, već moramo da budemo konkurentni. U Beogradu igramo poslednji meč u Evroligi i moramo da se spremimo za težak meč, pošto je Partizanu potrebna pobeda. Dobro smo radili ova tri dana posle meča sa Peristerijem, a meč u Beogradu će nam pomoći da spremni uđemo u plej-of grčkog prvenstva - rekao je Serelis za zvanični sajt kluba.

Grčki mediji navode da će Panatinaikos na ovom meču biti oslabljen, pošto za klub iz Atine neće igrati Paris Li i Met Tomas.

- Tužni smo, jer niko od nas nije očekivao ovako lošu sezonu. Imamo još jednu utakmicu i nadam se da možemo da pokažemo da smo zaslužili više. Borićemo se i nadam se da možemo da iznenadimo Partizan. Idemo u Beograd, koji je 'vruć' teren za timove u Evroligi, pošto će na tribinama biti više od 20.000 navijača. Ne znam šta može više od toga da me motiviše. U takvom ambijentu, bićemo silno motivisani da se takmičimo sa Partizanom - rekao je košarkaš Panatinaikosa Mateuš Ponitka.

Utakmica između Partizana i Panatinaikosa biće odigrana sutra od 20.30 sati u Štark areni. Karte za ovaj meč su odavno rasprodate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading