CRNOGORSKI DERBI PRIPAO PODGORIČANIMA: Budućnost nastavlja borbu za treće mesto!

Autor:

Sport

03.04.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bili su Kenan Kamenjaš i Alfa Kaba sa po 16 poena.

CRNOGORSKI DERBI PRIPAO PODGORIČANIMA: Budućnost nastavlja borbu za treće mesto!

Foto: Cedevita Olimpija/Ales Fevzer

Košarkaši Budućnost lako su stigli do pobede protiv Mornara u 24. kolu AdmirlBet ABA lige 99:78. Podgoričani nastavljaju sa borbom za osvajanje trećeg mesta, a Barani su gotovo izvesno obezbedili opstanak.

 

 

Najefikasniji u sastavu Budućnosti bili su Kenan Kamenjaš i Alfa Kaba sa po 16, Aleksandar Lazić sa 11 i Tre Bel Hejns sa 10 poena. Kod Mornara, Marko Pecarski je postigao 23, Gregor Glas 18, Antonio Vranković 15, Balša Živanović 11 poena.

Budućnost do kraja ligaškog dela takmičenja očekuje gostovanje Megi, odnosno dueli sa Partizanom i Borcem iz Čačka na svom parketu. Mornar će ugostiti Crvenu zvezdu, Igokeu, Cedevita Olimpiju, a gostovaće FMP Železniku. Podsećanja radi, Budućnost u narednoj rundi AdmiralBet ABA lige koja je na programu 8. aprila gostuje Megi, a četiri dana kasnije je očekuje gostovanje ekipi Ulma u prvoj rundi, odnosno TOP 16 fazi Evrokupa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading