DEČAK (10) NA NOVOM BEOGRADU ŽIVOTNO UGROŽEN ZBOG TIKTOK IZAZOVA? Dete pokušalo da pređe na crveno svetlo, pa podletelo pod kola! (VIDEO)

Autor:

Hronika

12.05.2024

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saobraćajna nezgoda dogodila se u večernjim časovima

DEČAK (10) NA NOVOM BEOGRADU ŽIVOTNO UGROŽEN ZBOG TIKTOK IZAZOVA? Dete pokušalo da pređe na crveno svetlo, pa podletelo pod kola! (VIDEO)

Foto: ST/Nebojša Mandić, Shutterstock

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila juče u večernjim časovima na Novom Beogradu, teško je povređen dečak (10), a lekari u Urgentnom centru sada mu se bore za život.

Prema rečima očevidaca, deca iz kraja su se često igrala u toj ulici, međutim, kako navodi prodavačica iz butika za Blic, postoji mogućnost da je u pitanju bio opasni Tik-Tok izazov.

Naime, dečak je bio u društvu drugara, a udes se dogodio tako što su se deca igrala na način da su pretrčavali ulicu levo - desno. Posle kraće međusobne prepirke, dečak (10) je uzeo od druga 200 dinara, a zatim pokušao da pobegne trotinetom. U tom trenutku naišlo je vozilo marke "pežo", kojim je upravljala žena i udarilo dečaka.

Prethodni slučajevi i upozorenja

Da podsetimo, pojavom TikToka na našim prostorima, krenuo je niz opasnih izazova, a među njima i jedan gde deca bacaju sitan predmet na put, a zatim kada vide da dolaze kola istrčavaju ispred njih pod izgovorom da hoće da dohvate bačeni predmet.

Slična situacija se desila u Novom Sadu prošle godine, u blizini novosadske osnovne škole. Upućeno je upozorenje roditeljima, a čitav slučaj prijavljen policiji.

Podsetimo, u trenutku udarca, svedoci kažu da je dečak odleteo nekoliko metara na asfalt. Uz ženu koja je upravljala vozilom, u tom trenutku su bila i druga deca. Dečak je prevezen na Institut za majku i dete.

(Republika/Blic)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Ira

12.05.2024 22:36

Vozac sam pocetnik, danas vozim brzinom 15 km/h jer sam pocetnik i vidim na kolovozu devojka bulji u telefon. Nenormalno ponasanje pesaka, najgori su pesaci ! Treba im leci na trubu ! Neko bi tu lujku zakacio, a ja sam se zbog nje odsekla