IVANOVIĆ ISKREN PRED SPLIT! Zvezda putuje za Hrvatsku!

Autor:

Sport

01.01.2023

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Splita dočekuje Crvenu zvezdu u ponedeljak od 16 i 30 sati utakmici 13. kola ABA lige.

IVANOVIĆ ISKREN PRED SPLIT! Zvezda putuje za Hrvatsku!

Foto: Starsport

Duško Ivanović

Crveno-beli stižu bez povređenih Luke Vildoze, Hasana Martina i Nikole Ivanovića, a na put nije krenuo ni Miroslav Raduljica:

- Veoma mi je drago što mogu da se vratim u Split, moj grad, gde sam proveo tri veličanstvene godine , upoznao divne ljude. Pun sam divnih uspomena i emocija, ali sutra sve to ide na stranu - rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović, koji je kao igrač nosio dres Jugoplastike iz njenih najslavnijih dana. 

- Čeka teška utakmica. Split igra odličnu tranziciju, vrlo su agresivni i teški su za branit - rekao je Ivanović za klupski sajt.

Zvezdin kapiten Branko Lazić takođe očekuje tešku utakmica protiv ekipe Splita, koja je ove sezone odigrala nekoliko vrlo dobrih utakmica:

- Nismo imali puno vremena za oporavak od teške utakmice sa Barselonom, imamo i određenih kadrovskih problema, ali i bez toga ovu utakmicu dočekujemo i pripremamo vrlo ozbiljno - rekao je Lazić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading