NIKO KAO JOKIĆ: Srpski reprezentativac srušio šampiona! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

31.01.2022

07:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U noći između nedelje i ponedeljka, ekipa Denvera ostvarila je novi trijumf. Ovoga puta ekipa iz Kolorada slavila je na gostovanju u Milvokiju, a novu fantastičnu partiju pružio je srpski internacionalac.

NIKO KAO JOKIĆ: Srpski reprezentativac srušio šampiona! (FOTO, VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić, srpski reprezentativac ponovo je blistao. Ovoga puta, u pobedi svog tima rezultatom 136:100 Jokić je učestvovao sa 18 poena, 15 asistencija i devet skokova, tako da mu je novi tripl-dabl u karijeri za malo izmakao. 

Na terenu je Jokić proveo "svega" 28 minuta.

 

 

Bio je ovo duel i dva igrača koji pretenduju da na kraju sezone uzmi MVP titulu- pomenutog Jokića i Janisa Antentokunmpa koji je meč završio sa 29 poena i devet skokova.

 

 

Duel između šampiona i gostiju iz Kolorada neizvesnosti je bilo samo u prvoj četvrtini. Već u drugom periodu igre Denver je ostvario rezultatsku prednost koja niti u jednom momentu nije padala ispod 20 poena razlike. Interesantno je napomenuti da je najveću prednost Jokićeva ekipa ostvarila upravo na kraju susreta +36 poena razlike.

 

 

Najbolji u pobedničkom timu bio je Aron Gordon sa 24 poena i sedam skokova, dok je Monte Moris dodao 18 poena i sedam asistencija.

Na drugoj strani, Janis Adetokumbo je utakmicu završio sa 29 poena i devet skokova, dok je Džru Holidej upisao 14 poena i osam asistencija.

 

 

Ovom pobedom Denver je stigao do 28 pobede u 49 odigranih mečeva i sada se nalazi na korak od četvrte pozicije zapadne konferencije koju trenutno zauzima ekipa Jute sa skorom 30-21.

 

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Milan

31.01.2022 08:35

Nije Jokic nas reprezentativac, niti ce ikad vise biti. Dzaba se trudite oko njega, jer njemu Srbija ne treba.