Mozzart daje najveće kvote na svetu na Hrvatsku i Španiju

Autor:

Sport

01.12.2022

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nigde nećete da nađete veće.

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Hrvatsku i Španiju

Foto: Privatna arhiva

Promo

Zahuktava se Mundijal u Kataru, danas i sutra se igraju poslednji dueli u grupnoj fazi. Bukmejkeri Mozzarta su spremili dve kvote sa Svetskog prvenstva koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu. U pitanju je kec na Hrvatsku protiv Belgije i dvojku na Španiju protiv Japana.

HRVATSKA – BELGIJA (ČETVRTAK, 16.00), KEC 2,85

Mesto u osmini finala Mundijala u Kataru najverovatnije će ostati san za srebrnu ili bronzanu selekciu sa prošlog Svetskog prvenstva u Rusiji. Hrvatska ima bod više i igra joj i remi, dok Belgijanci moraju danas u Al Rajanu da slave protiv vicešampiona planete. Tim koji pobeđuje se ne menja, pa bi tako Dalić protiv Belgije mogao da izvede isto tim kao pre četiri dana protiv Kanađana. Na golu je Livaković, četvorica defanzivaca su Sosa, Gvardiol, Lovren i Juranović, na sredini iskusnan trio su Modrić, Brozović i Kovačić, dok će u špicu da budu Perišić i Kramarić koji će pretiti s krila, a Livaja će biti najisturereniji. Tandem Kramarić – Livaja bio je pun pogodak Dalića u meču sa Kanađanima. Na tom meču podsetili su Vatreni na sjajna izdanja od pre četiri godine u Rusiji. Crveni đavoli nemaju izbora, posle poraza od Maroka, moraju da idu na pobedu. Očekuje se Romelu Lukaku u špicu pre Batšuaija, a vreme je da Eden Azar i Kevin De Brujne pokažu da su i dalje vanserijski fudbaleri.

JAPAN – ŠPANIJA (ČETVRTAK, 20.00), DVOJKA 1,48

Furija je furiozno počela Mundijal u Kataru, pregazila je Kostariku sa 7:0, a bodom (1:1) protiv Nemačke je stigla na korak do osmine finale. Četa Luisa Enrikea protiv Japana želi da overi nokaut fazu. Bod bi bio dovoljan za prolazak među 16 najboljih selekcija sveta, dok trijumf obezbeđuje prvo mesto uz Grupi E. Japan je iznenadio pobedom protiv Pancera (2:1), ali je onda neočekivano ppražen od Kostarikanaca (0:1) i sada mora da traže bodove spasa protiv Španije. Azijska selekcija će teško s bodom do osmine finala, pa Takumo Asano i drugovi moraju da idu na trijumf. Nemce su iznenadili, teško će protiv Belgije. Ove dve reprezentacije su dosad odigrale samo jedan prijateljski meč i to pre 21 godine, kada je Furija slavila sa 1:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading