ONO ŠTO SU SVI GROBARI ČEKALI: Evo da li će Saldanja biti SPREMAN ZA DERBI!

Autor:

Sport

11.04.2024

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je kopkala ova informacija.

ONO ŠTO SU SVI GROBARI ČEKALI: Evo da li će Saldanja biti SPREMAN ZA DERBI!

Foto: Starsport

Fudbaler Partizana, Mateus Saldanja, počeo je sa treninzima sa ekipom mesec dana nakon poslednjeg odigranog meča protiv Crvene zvezde.

Brazilac je bio van terena zbog povrede zadnje lože, što je imalo uticaja na rezultate crno-belih, koji su tokom njegovog odsustva doživeli dva poraza i time prepustili čelo tabele večitom rivalu. 

Saldanja se oporavlja od povrede i trenutno je neizvesno da li će biti spreman za predstojeći duel sa Čukaričkim u nedelju. Međutim, očekuje se da će biti spreman za prvo kolo plej-ofa protiv Crvene zvezde na stadionu Rajko Mitić.

Foto: Starsport

Mateus Saldanja

Prema saznanjima Telegrafa, Saldanja će u četvrtak u večernjim časovima obaviti snimanje magnetnom rezonancom kako bi medicinski izveštaj bio potpun i kako bi svi bili sigurni da je golgeter spreman.

Trenutno je najbolji strelac lige sa 16 postignutih golova.


U međuvremenu, ljubitelji fudbala i navijači večitih rivala sa nestrpljenjem očekuju da li će u polufinalu Kupa Srbije biti održan još jedan večiti derbi. Datum odluke je 11. april 2024. godine, kada će biti poznato da li će gledati još jedan uzbudljiv susret između Partizana i Crvene zvezde.

U međuvremenu, u središtu pažnje našao se i Aleksandar Jovanović, junak Partizana, koji je odbranio čak tri penala protiv Voždovca, prikazujući izuzetnu sportsku veštinu i hrabrost na terenu.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading