PROBLEM ZA ZVEZDU PRED DERBI SA PARTIZANOM: Kangi preti suspenzija!

Autor:

Sport

06.04.2024

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bližimo se finišu sezone i novom velikom okršaju.

PROBLEM ZA ZVEZDU PRED DERBI SA PARTIZANOM: Kangi preti suspenzija!

Foto: Starsport

Jedan od ključnih igrača Crvene zvezde, Gelor Kanga, suočava se sa izazovom u vidu tri žuta kartona u prvenstvu, što znači da mu preti suspenzija ukoliko dobije još jedan. Trener Vladan Milojević ima delikatan zadatak u balansiranju između potrebe za Kanginim kvalitetima na terenu i rizika od potencijalne suspenzije.

Kanga je pokazao sjajnu formu ove sezone, postigavši pet golova i pruživši četiri asistencije na devet utakmica. Međutim, sa tri žuta kartona, postavlja se pitanje da li će rizikovati ili se potruditi da izbegne suspenziju do kraja takmičenja. Trener Milojević mora da razmotri sve opcije kako bi odlučio najbolji pristup ovoj situaciji.

Najbolja sportska opcija za Kangu bila bi da se potrudi da izbegava prekršaje i opomene, mada u kontaktnom sportu poput fudbala to može biti izazovno, a uzimajući u obzir temperament Gabonca, situacija je još teža.

Republika

Foto: Starsport

Gelor Kanga

Ukoliko Kanga dobije žuti karton u narednom meču sa Radnikom, propustio bi poslednje kolo Superlige pred plej-of, što bi bila prihvatljiva situacija s obzirom na kvalitet tima Crvene zvezde. Međutim, najnepovoljnija opcija bila bi da dobije karton u tom poslednjem kolu, što bi rezultiralo njegovim izostankom u potencijalno ključnoj utakmici protiv Partizana u prvom kolu plej-ofa.
Uoči doigravanja, Kanga je jedini igrač koji se suočava sa ovakvim problemom. Ostali igrači, poput Srđana Mijailovića i Osmana Bukarija, su "očistili" svoje kartone i ne preti im nikakva suspenzija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading