POSLE DELIJA, OGLASILI SE I NAVIJAČI VELEŽA: Prozivka zbog druženja sa “Zemuncima” i “Đavolima”!

Autor:

Sport

30.03.2024

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"U srpski svet ste utopili u svoje plave snove"

POSLE DELIJA, OGLASILI SE I NAVIJAČI VELEŽA: Prozivka zbog druženja sa “Zemuncima” i “Đavolima”!

Foto: Klix

Posle Delija i navijači mostarskog Veleža prozvali navijače Željezničara zbog druženja sa Taurunum Bojsima.

Derbi između Željezničara i Veleža na Grbavici doneo je mnoštvo uzbuđenja na terenu, ali ništa manje nije bilo zanimljivo ni na tribinama.

Pred oko 8.500 gledalaca Velež je slavio pogotokom Dine Halilovića, a u ovom susretu imao je veliku podršku svojih navijača popularnijih kao "Red Army" (crvena armija) koji su početkom drugog poluvremena istakli parolu kojom su žestoko prozvali domaće Manijake.

U srpski svet ste utopili u svoje plave snove, zar se sada “patriote” sa četnicima vole?“, pisalo je na paroli navijača Veleža kojom su aludirali da su navijači Radničkog iz Kragujevca i Zemuna bili u poseti Manijacima na sarajevskom derbiju, što je izazvalo pažnju i ostalih navijača u regionu. Tako su navijači Zvezde, iz istog razloga prozvali Crvene đavole i Zemunce, kada su na utakmici protiv Radničkog podigli parolu na kojoj je pisalo:

Koji vam je šejtan?“, pisalo je na transparentu uz boje Radničkog iz Kragujevca, Zemuna i Željezničara.

To nije bilo sve, jer su Delije na kraju utakmice, na razglas pustile Tifinu Grbavicu i gostima su skandirali „dedo ti se u grobu prevrće“, a sve zbog veze s Manijacima.

Što se tiče samog meča, gol Halilovića "pao" je u 55. minutu, a gosti su uspeli do kraja da odole i tako zadrže treću poziciju tamošnje Premijer lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading