MISTERIOZNA SMRT KOJA JE ŠOKIRALA PLANETU! Devojka UMRLA posle 4 srčana udara, a JEDAN DETALJ je svima upao u OČI!

Autor:

Sport

07.02.2024

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećna Livija da Silva preminula posle odnosa sa fudbalerom Korintijansa.

MISTERIOZNA SMRT KOJA JE ŠOKIRALA PLANETU! Devojka UMRLA posle 4 srčana udara, a JEDAN DETALJ je svima upao u OČI!

Foto: Printscreen/Instagram

Još uvek traju rasprave o šokantnoj smrti tinejdžerke Livije da Silve, koja je posle intimnih odnosa sa fudbalerom Dimasom de Oliveirom doživela četiri srčana napada, a potom i preminula.

Ova devetnaestogodišnja devojka je umrla u svom stanu, od posledica infarkta, a u nizu su, preko medija, stizale različite vesti, međutim, jedan detalj je i dalje ostao nerazjašnjen.

Naime, devojka je došla u stan Dimasa de Oliveire (18), mladog fudbalera Korintijansa, što je potvrđeno na snimcima sigurnosnih kamera u zgradi u istočnom delu Sao Paula, u kojoj on živi.

Tokom odnosa joj je pozlilo, nakon čega je fudbaler pozvao hitnu pomoć. Dok je ekipa bila na putu, Dimas je dobio instrukcije kakdo da izvrši masažu srca.

Foto: Instagram/dimasf_10

Dimas de Oliveira

Kada su lekari stigli i kada je devojka stigla u bolnicu, lekari su uspeli da je stabilizuju nakon tri srčana zastoja. Takođe, sanirana je i povreda, odnosno posekotina od širine pet centimetara u vagini, za koju nije poznato kako je nastala. Očekuje se da će o ovome biti više informacija nakon obdukcije.

U međuvremenu je Rubens, otac devojke, stigao u bolnicu i od lekara čuo detalje, a nažalost je ubrzo saznao i da mu je ćerka preminula nakon četvrtog srčanog zastoja.

Rubens se sreo sa Dimasom, posle čega je došlo do njihove svađe i reakcije policije, a Tijago Lenor, advokat fudbalera, otkrio je da su se fudbaler i Livia upoznali preko Instagrama.

- Dimas je potvrdio da su imali seksualne odnose i da su koristili zaštitu. Nisu pili, ni koristili droge, prisutne su bile samo elektronske cigarete - izjavio je Lenor i dodao da je njegovog klijenta pogodila smrt devojke, iako je njen otac tvrdio suprotno.

Ubrzo se oglasio i Korintijans Dimasov klub saopštenjem u kojem je naglašeno da će za bilo kakve akcije sačekati rezultate istrage.

Inače, De Oliveira i Da Silva su se upoznali pre dva meseca, a prvi kontakt imali su putem društvene mreže Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading