LOŠE VESTI ZA ZVEZDU: Milojević ostao BEZ Korejca!

Autor:

Sport

02.02.2024

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo je falilo da se vrati.

LOŠE VESTI ZA ZVEZDU: Milojević ostao BEZ Korejca!

Foto: ESPN

Igrač Crvene zvezde i reprezentativac Južne Koreje In-Beom Hvang umalo je završio učešće na Azijskom kupu, kada se dogodilo čudo. Njegov nacionalni tim pobedio je selekciju Australije sa 1:2 nakon produžetaka. Gubili su Korejci sve do 96. minuta kada je sa bele tačke Hvang, ali onaj iz Vulverhemptona, doneo izjednačenje svojoj selekciji, da bi Son pogodio u 104. minutu za potpuni preokret.

Ovo su dobre vesti za Hvanga, ali loše za Vladana Milojevića koji će morati dodatno da sačeka kako bi mogao da računa na njega u svom timu. Šef stručnog štaba je kuburio sa nedostatkom mnogih igrača na pripremama, a moraće dodatno da sačeka ne bi li mu se tim kompletirao. Nije isključeno da tada putem Beograda uskoro pođe i jedan Hvangov njegov saigrač iz reprezentacije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Jung-Vo Seol

Danas je, u medija centru svog stadiona Crvena zvezda predstavila novo pojačanje a, iako je to događaj dana u Ljutice Bogdana, malo pažnje je doskorašnjem igraču Mladosti iz Lučana ukrala izjava sportskog direktora crveno-belih Mitra Mrkele.

Naime, na pitanje o spekulacijama o dolasku Korejskog univerzalca Seol Jung-Voa, Mrkela je odgovorio zagonetno.

Kao što znate mi od početka prelaznog roka tražimo poziciju levog beka, nadam se da ćemo uskoro rešiti to pitanje.

Oba Korejca su imala odličan turnir, te nema sumnje da bi dolazak univerzalca i te kako pomogao Vladanu Milojeviću u predstojećim borbama u prolećnom delu sezone.

Podsetimo, u ovom prelaznom roku je i Partizan angažovao Jung Jun-Goha, takođe reprezentativca Južne Koreje, što izgleda polako postaje praksa u Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading