HVANG RAME UZ RAME SA SONOM: "RADILICE" Zvezde i Totenhema PREDVODE Južnu Koreju!

Autor:

Sport

20.01.2024

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlično igra vezni fudbaler na Azijskom kupu.

HVANG RAME UZ RAME SA SONOM: "RADILICE" Zvezde i Totenhema PREDVODE Južnu Koreju!

Foto: Starsport

Hvang In Bom

Jordan i Južna Koreja odmerili su snage u grupnoj fazi šampionata za prvaka Azije, a meč je završen nerešenim rezultatom, nakon što je Al Arab postigao autogol u nadoknadi vremena (2:2).

Bolje su meč otvorili favorizovani Korejci. Posle samo devet minuta susreta sudija je dodelio penal Južnoj Koreji, lopti je prišao kapiten Son i rutinski savladao golmana za 1:0.

Jordan nije posrnuo nakon uvodnog šoka zbog prerano primljenog gola. Konsolidovao je svoje redove i uspeo da preokrene rezultat pre kraja prvog poluvremena.

Jong Vu Park postigao je autogol u 37. minutu meča i poravnao rezultat, da bi u nadoknadi vremena Al Naimat odličnim volej udarcem poslao loptu u mrežu za 2:1 u korist Jordana.

Drugo poluvreme nije donelo uzbuđenja koliko prvo, pa se na pogodak čekalo do same nadoknade vremena.

Igrao se 91. minut kada je Alarab uzvratio uslugu Parku i poslao loptu u svoju mrežu za konačnih 2:2. Ali, ključni momenat bio je delo - In-Beom Hvanga. Omaleni veznjak je dobio dodavanje od Sona, šutirao "na prvu" i tako direktno uticao na promenu rezultata pre nego što su Jordanci skrenuli loptu u svoju mrežu.

Fudbaler Crvene zvezde je potom izmenjen u 94. minutu, a period koji je proveo u igri obeležio je takođe i žutim kartonom, ali i izvanrednom igrom na sredini terena. Bio je ubedljivo najbolje ocenjeni igrač Južne Koreje uz Sona.

Posle dva odigrana kola Jordan i Južna Koreja nalaze se na deobi prvog mesta grupe E sa po četiri boda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading