MIJATOVIĆ I DALJE NE IDE IZ ZVEZDE! Siti grupa ga ŽELI, ali NIŠTA nije gotovo!

Autor:

Sport

20.01.2024

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoji interesovanje, ali je posao daleko od završenog.

MIJATOVIĆ I DALJE NE IDE IZ ZVEZDE! Siti grupa ga ŽELI, ali NIŠTA nije gotovo!

Foto: Starsport

Jovan Mijatović iza sebe ima polusezonu iz snova. Mladi napadač je izašao iz "senke", odmenio Šerifa Endiajea koji nije ispunio očekivanja i, polako ali sigurno, se ustalio u tim doskorašnjeg Zvezdinog trenera Baraka Bahara. Izraelac više nije tu, ali nema sumnje da bi centarfor i kod Vladana Milojevića nastavio da dobija minute.

Otišao je Kosta Nedeljković u Aston vilu, tačnije, zadržaće se do kraja sezone u Ljutice Bogdana, pa će potom otići put Birmingema. 

Jedan biser crveno-belih će napustiti klub, ali, iako se piše sve više o ponudama za Mijatovića i njegovom najverovatnijem odlasku u MLS u Njujork siti, kako Republika ekskluzivno saznaje, posao je i dalje daleko od realizovanog!

Republika

Foto: Starsport

Jovan Mijatović

Interesovanje iz Amerike postoji, pa se ne isključuje opcija da transfer bude ostvaren, ali mladi centarfor i dalje uredno trenira sa ekipom na Kipru, ne razmišljajući o odlasku.

- Njujork siti hoće Mijatovića, ali ništa tu i dalje nije definitivno, postoji još mnogo prepreka. On trenira najnormalnije sa ekipom - navodi naš izvor. 

Mijatović je ove sezone odigrao 19 mečeva u svim takmičenjima za prvi tim Crvene zvezde i dao devet golova uz dve asistencije. Pažnju velikih klubova privukao je u mečevima Lige šampiona, gde je šansu dobijao više nego što se i sam nadao. Za to u dobroj meri može da bude zahvalan lošim partijama prvog špica Šerifa Ndijajea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading