EKSKLUZIVNO! POGLEDAJTE U KOM HOTELU ĆE CRVENA ZVEZDA ODSESTI TOKOM PRIPREMA NA KIPRU: Samo luksuzno!

Autor:

Sport

06.01.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Samo" pet zvezdica.

EKSKLUZIVNO! POGLEDAJTE U KOM HOTELU ĆE CRVENA ZVEZDA ODSESTI TOKOM PRIPREMA NA KIPRU: Samo luksuzno!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Crvena zvezda je jesenji deo sezone završila neslavnim porazom od večitog rivala na gostujućem stadionu. Iako je Partizan tokom većeg dela jeseni bio prvoplasiran, tek nekoliko kola pred kraj je, porazima od niškog i kragujevačkog radničkog, prepustio čelo tabele timu iz Ljutice Bogdana. Crveno-beli ipak nisu umeli to da iskoriste i u poslednjem kolu su poraženi u Humskoj sa 2:1, što je značilo da na zimsku pauzu idu sa bodom manje u odnosu na najvećeg rivala.

Vladan Milojević je odmah po završetku duela došao na mesto Baraka Bahara i pokušaće da "spasi" Zvezdinu sezonu dobrim rezultatima na proleće.

Okupljanje za početak priprema zakazano je za uskoro, a, iako je prvobitno bilo planirano da destinacija bude Antalija, gde su se crveno-beli uglavnom pripremali poslednjih godina, u poslednjem trenutku ta odluka je preinačena. Ekspedicija Crvene zvezde je odlučila da promeni bazu za pripreme i ode na Kipar, u Pafos, u čijoj okolini će boraviti od 15. januara do 2. februara.

Kao što se da videti po slikama, radi se o luksuznom hotelu, pod imenom "Olimpik Lagun Rezort", koji ima apsolutno sve što je potrebno za adekvatne pripreme - teretanu, bazene, saune... 

Videćemo hoće li ovako raskošni uslovi uticati pozitivno na Zvezdine igrače koje očekuje mnogo važnih borbi u trci za šampiona Srbije.

Sezona u Superligi Srbije se prema kalendaru nastavlja 10.februara. Crvena zvezda će prolećni deo sezone otvoriti protiv Voždovca na stadionu "Rajko Mitić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading