IGRAMO DOBRO I OVDE SVI ZNAJU ZA ZVEZDU! Kangva ODUŠEVIO Delije sa Afričkog kupa nacija!

Autor:

Sport

18.01.2024

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavljaju Zvezdini stranci da dominiraju.

IGRAMO DOBRO I OVDE SVI ZNAJU ZA ZVEZDU! Kangva ODUŠEVIO Delije sa Afričkog kupa nacija!

Foto: FK Crvena zvezda

Kings Kangva

Nakon što je postala jedini klub na svetu čiji su se igrači upisali u strelce i na Azijskom i na Afričkom kupu, Crvena zvezda je dobila još jednu sjajnu vest iz Obale Slonovače.

Vezni fudbaler Crvene zvezde - Kings Kangva na Afričkom kupu nacija predstavlja reprezentaciju Zambije, a već na prvom duelu koji je njegov nacionalni tim odigrao protiv DR Kongo se upisao u listu streleca i na sjajan način otvorio takmičenje. 

Republika

Foto: Starsport

Kings Kangva


- Srećan sam zbog postignutog gola na početku takmičenja, nadam se da ću u istom ritmu nastaviti i na preostalim utakmicama, te na taj način direktno uticati na rezultate mog nacionalnog tima na Afričkom kupu nacija. Ispratio sam naravno i mečeve saigrača iz Crvene zvezde. Čestitam Krasou i Hvangu na sjajnom učinku, postigli su po gol i upisali asistencije, srećan sam zbog njih i želim im mnogo uspeha. Raduje me činjenica da smo svi u dobroj formi i verujem da ćemo to pokazati kada se vratimo u klub. Takođe, mi je zadovoljstvo što predstavljamo Crvenu zvezdu u najboljem svetlu, kao i što veliki broj ljudi u Africi zna za naš klub i svakodnevno se raspituje o Zvezdi. Svi me pitaju za dresove, te se uvek trudim da ih obradujem poklonima - zaključio je Kings Kangva.

Podsetimo, Kraso je pogodio za domaćina Obalu Slonovače protiv Gvineje Bisao, a Hvang je samo dan kasnije takođe bio strelac protiv Bahreina za Južnu Koreju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading