BOMBA U NOVOM SADU! STIŽE BIVŠI ZVEZDIN IGRAČ: Izabrao "Karađorđa" pre SEVILJE!

Autor:

Sport

15.01.2024

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao grom iz vedra neba.

BOMBA U NOVOM SADU! STIŽE BIVŠI ZVEZDIN IGRAČ: Izabrao "Karađorđa" pre SEVILJE!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Vojvodina i Njegoš Petrović postigli su dogovor i vezista će uskoro zadužiti opremu kluba sa Karađorđa, nezvanično saznaje Telegraf!

Talentovani vezista, koji je karijeru počeo u Radu, zatim igrao u Crvenoj zvezdi, a potom se preselio u špansku Granadu, odlučio je da se vrati u srpski fudbal i nakon razgovora sa čelnicima Vojvodine odlučio je da karijeru nastavi u "Srpskoj Atini".

Kako nezvanično tvrdi taj portal, Njegoš Petrović će narednih šest meseci igrati kao pozajmljen igrač Granade, a klubovi su postigli dogovor i oko otkupa na kraju sezone.

Republika

Foto: Starsport

Petrović u dresu Crvene zvezde

Njegoš je ove sezone u dresu Granade odigrao 11 utakmica, ali je uglavnom imao ulogu rezerviste, pa je odlučio da promeni sredinu.

Prema nekim informacijama, za 24-godišnjeg fudbalera je bila zainteresovana i Sevilja, ali je Petrović odlučio da mu je najbolja opcija Vojvodina.

Njegoš je rođen u Krupnju i ove godine puni 25 godina, a zvezdaši ga najviše pamte po golčini u Gentu.

Podsetimo, to nije jedini bivši Zvezdin igrač kog žele Novosađani. Aktuelni reprezentativac Crne Gore i nekadašnji vezista Zvezde – Vukan Savićević našao se takođe na “meti” Stare dame. On je postao slobodan agent 1. januara, kada se rastao sa turskim Giresunom. Očekuje se da Vojvodina uskoro krene u operaciju dovođenja Savićevića, ali joj problem predstavlja što istog igrača želi i turski Sanliufar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading