SAZNAJEMO! GOTOVO JE! Zvezdi se na Kipru priključuje SUPERTALENTOVANI UROŠ SREMČEVIĆ: Stiže prvo POJAČANJE!

Autor:

Sport

13.01.2024

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki posao za crveno-bele.

SAZNAJEMO! GOTOVO JE! Zvezdi se na Kipru priključuje SUPERTALENTOVANI UROŠ SREMČEVIĆ: Stiže prvo POJAČANJE!

Foto: Starsport

Kao što smo već ranije pisali da je Crvena zvezda ozbiljno zainteresovana za jednog od najtalentovanijih mladih fudbalera Srbije Uroša Sremčevića, sada se ispostavilo kao tačno - on je je prvo pojačanje crveno-belih u zimskom prelaznom roku! 

Zvezda će dosadašnjem klubu mladog talenta Mladosti iz Lučana isplatiti dva miliona na ime obeštećenja, a ostali su još samo detalji da se dogovore. Nakon toga će se Sremčević pridružiti novim saigračima na pripremama u Kipru.

Fudbaler star 17 godina će vrlo verovatno malo "zakasniti" na polazak na pripreme zajedno sa celim prvim timom novog kluba, te će se naknadno priključiti Zvezdi.

Republika

Foto: Starsport

FK Crvena zvezda

Zanimljivo je da će u istom mestu pripreme odraditi i Lučanci, te će Sremčević od svog starog kluba biti i dalje udaljen tek nekoliko kilometara, a upravo će protiv bivšeg tima odigrati i pripremni meč na u Pafosu.

U ekipi Mladosti je igrao od 2022. godine i za to vreme je na 27 nastupa zabeležio četiri pogotka. Važi za jednog od igrača sa najsvetlijom budućnošću na teritoriji naše zemlje, te nema sumnje da će Vladan Milojević dobiti veliko pojačanje u napadu.

Podsetimo, Zvezda će na Kipru odigrati pet pripremnih utakmica, a ime poslednjeg rivala biće naknadno objavljeno.

17. januar Crvena zvezda – Hloraka 
20. januar Crvena zvezda – Zalaegerseg  
24. januar Crvena zvezda – Spartak Subotica
28. januar Crvena zvezda – Mladost Lučani

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading