ZVEZDA NA KIPRU IGRA PET PRIPREMNIH UTAKMICA: Evo KAKO izgleda KOMPLETAN plan priprema CRVENO-BELIH!

Autor:

Sport

09.01.2024

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomalo neočekivani rivali.

ZVEZDA NA KIPRU IGRA PET PRIPREMNIH UTAKMICA: Evo KAKO izgleda KOMPLETAN plan priprema CRVENO-BELIH!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde su juče odradili medicinske preglede za prolećni deo sezone nakon odmora. Izabranici Vladana Milojevića okupiće se u sredu na zvaničnom početku priprema, posle lekarskih pregleda, a 15. januara će otputovati na prave pripreme na Kipru gde će raditi do 2. februara, a baza će im biti u okolini Pafosa.

Klub je objavio kako će izgledati kompletan plan priprema i ko će biti, pomalo neočekivani, rivali crveno-belima na pripremnim mečevima tokom boravka na Kipru.

Republika

Foto: Starsport

Povratak Vladana Milojevića u Crvenu zvezdu

- Fudbalere Crvene zvezde uskoro očekuje početak priprema za prolećni deo sezone, a prozivka šefa stručnog štaba – Vladana Milojevića je zakazana za 10. januar. Prvotimci Zvezde su tokom 8. i 9. januara u Zavodu za sport i medicinu sporta Republike Srbije na Košutnjaku obavili medicinske preglede i testiranja za nastavak sezone, te je sve spremno za zvanično okupljanje koje će biti organizovano sutra na stadionu “Rajko Mitić”. Crveno-beli će trenirati na Marakani do 14. januara, a zatim će sledećeg dana – 15. januara krenuti put Kipra gde će na Pafosu boraviti do 2. februara, kada je zakazan povratak u Beograd. 

 
Crveno-beli će za vreme boravka na Kipru odigrati pet pripremnih utakmica, a u ovom trenutku su poznata četiri protivnika. Generalna proba je zakazana za 1. februar, dok će ime rivala biti naknadno objavljeno
, stoji u saopštenju crveno-belih.

Potom je navedeno koje su utakmice u pitanju.
 
17. januar Crvena zvezda – Hloraka 
20. januar Crvena zvezda – Zalaegerseg  
24. januar Crvena zvezda – Spartak Subotica
28. januar Crvena zvezda – Mladost Lučani

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading