BAHAR NIJE TUŽIO CRVENU ZVEZDU! Crveno-beli POTVRDILI saznanje REPUBLIKE!

Autor:

Sport

07.01.2024

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao što smo i preneli.

BAHAR NIJE TUŽIO CRVENU ZVEZDU! Crveno-beli POTVRDILI saznanje REPUBLIKE!

Foto: FK Crvena zvezda

Barak Bahar napustio je Crvenu zvezdu nakon polusezone, a rezultati u tom periodu nisu bili zadovoljavajući.

Crveno-beli nisu uspeli da prezime u Evropi (zbog rezultata u Ligi šampiona je Bahar i doveden), a kap koja je prelila čašu je poraz u večitom derbiju i prepuštanje titule jesenjeg šampiona Partizanu.

Ugovor je raskinut sporazumno, uprkos pisanju izraelskih medija da je tu bilo nekakvih problema.

Naime "Sport5" piše da Bahar i njegovi pomoćnici nisu dogovorili sporazumnio raskid i da će tražiti sav novac od Crvene zvezde.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Barak Bahar sa pomoćnikom

Za naš portal Republika.rs izvor blizak klubu je potvrdio da su to sve suve dezinformacije, te da nema problema između Izraelca i crveno-belih.

Sada je stigla i zvanična potvrda toga, a mi je prenosimo u celosti.

- Povodom pojedinih medijskih natpisa u vezi potencijalnog spora izmedju Baraka Bahara i Crvene zvezde obaveštavamo javnost da su svi navodi netačni.

Crvena zvezda i Barak Bahar razišli su se u dobrim odnosima i nema govora o bilo kakvim tužbama između kluba i bivšeg trenera. 
Ugovor je jasan i znamo naše obaveze u skladu sa propisima FIFA. Crvena zvezda će shodno potpisanom ugovoru isplaćivati bivšem treneru mesečne plate dok Barak Bahar ne potpiše ugovor sa nekim drugim klubom. Ništa više od toga. Takozvani penali i odštete ne postoje, kao ni nesporazum sa bivšim trenerom, tako da ovakvi medijski navodi mogu biti samo zlonamerni pokušaj medijskih spekulacija. 

Advokati bivšeg trenera su nas bez potrebe podsetili na obaveze Crvene zvezde prema njemu, jer smo o toj temi javno govorili dan posle smene Baraka Bahara i nema potrebe da se tome pridaje bilo kakva dalja medijska pažnja. FK Crvena zvezda posluje transparentno i ovim saopštenjem stavljamo tačku na tu temu, stoji u saopštenju tima iz Ljutice Bogdana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading