ZVEZDINA MOĆNA BOŽIĆNA ČESTITKA: Prelepa poruka šampiona Srbije!

Autor:

Sport

07.01.2024

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli proslavlajju veliki praznik.

ZVEZDINA MOĆNA BOŽIĆNA ČESTITKA: Prelepa poruka šampiona Srbije!

Foto: FK Crvena zvezda Instagram

fkcz

Danas je Božić, najradosniji praznik kod Hrišćana. Započinje ponoćnom ili jutarnjom liturgijom koja se služi u svim pravoslavnim crkvama i manastirima, a nakon nje se mogu pričestiti svi oni koji su postili Božićni post. Vernici koji se ne pričešćuju, mogu uzeti naforu. Na današnji dan ljudi se međusobno pozdravljaju rečima “Hristos se rodi”, a otpozdravljaju sa “Vaistinu se rodi”, a takav način pozdravljanja traje sve do Bogojavljenja, kada se koristi pozdrav “Bog se javi”, a otpozdravlja sa “Vaistinu se javi”.

FK Crvena zvezda šampion Srbije u fudbalu čestitao je najradosniji praznik svim vernicima koji slave. Poruka je napisana na ćirilici: - MIR BOŽJI, HRISTOS SE RODI! SREĆAN BOŽIĆ - stoji u objavi kluba iz Ljutice Bogdana.

 

 

Fudbaleri Crvene zvezde trenutno su na zimskom odmoru, a sledi okupljanje i put na bazični deo priprema na Kipru.

Crveno-beli zaostaju jedan bod za večitim rivalom Partizanom na tabeli Superlige Srbije, a ovo je koštalo posla Baraka Bahara bivšeg trenera.

Na njegovo mesto došao je stari-novi stručnjak Vladan Milojević koji je jedan od najuspešnijih stratega u istoriji kluba.

Imaće Zvezdin Klark Kent težak zadatak jer se očekuje osvajanje duple krune, a ambicije u klubu kao što je Crvena zvezda uvek su najviše moguće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading