ZVEZDAŠI POD NEVEROVATNIM PRITISKOM: Crveno-beli stavljeni na velika iskušenja

Autor:

Sport

08.01.2024

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranici Vladana Milojevića na pregledima pred pripreme za prolećni deo sezone.

ZVEZDAŠI POD NEVEROVATNIM PRITISKOM: Crveno-beli stavljeni na velika iskušenja

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde su startovali sa medicinskim pregledima i testiranjima za prolećni deo sezone u Zavodu za sport i medicinu sporta Republike Srbije na Košutnjaku. Nakon zimske pauze, prva grupa prvotimaca je prošla specijalističke medicinske preglede. Crveno-beli fudbaleri trenera Vladana Milojevića su dolazili u grupama, sa početkom od 7 časova i 30 minuta pa do 14 sati, i redom obilazili doktorske ordinacije, te sa velikom koncentracijom pristupili svakom testiranju, počev od medicinskih, pa do motoričkih.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Omri Glazer na terstiranju

Igrači su pokazali maksimalnu spremnost na samom početku drugog dela sezone, a prema rečima nadležnih lekara svi fudbaleri se nalaze u dobrom fizičkom stanju. Odlična atmosfera nije izostala tokom pregleda, a tome su svedočili brojni osmesi na licima prvotimaca, koji su se ponovo okupili nakon praznika. Već sutra u Zavodu za sport i medicinu sporta Republike Srbije na Košutnjaku, preostali deo ekipe će se podvrgnuti testiranjima, dok je zvanično okupljanje zakazano za 10. januar.

Foto: FK Crvena zvezda

Uroš Spajić

 

Podsetimo, izabranici Vladana Milojevića okupiće se u sredu na zvaničnom početku priprema, posle lekarskih pregleda, a 15. januara će otputovati na prave pripreme na Kipru gde će raditi do 2. februara, a baza će im biti u okolini Pafosa. Kako sada stvari stoje, Zvezda će odigrati i prijateljske utakmice protiv Mladosti iz Lučana i Spartaka iz Subotice, a ostaje da se vidi sa kime će izabranici Vladana Milojevića odmeriti snage u generalnoj probi zakazanoj za 1. februar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading