ZVEZDA JE JEDINI KLUB NA SVETU ČIJI SU IGRAČI OVO USPELI: NIKO više NE MOŽE da se pohvali OVOM činjenicom!

Autor:

Sport

15.01.2024

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko drugi ne može da se pohvali ovom činjenicom.

ZVEZDA JE JEDINI KLUB NA SVETU ČIJI SU IGRAČI OVO USPELI: NIKO više NE MOŽE da se pohvali OVOM činjenicom!

Foto: Starsport

I dok se većina fudbalera Crvene zvezde danas u jutarnjim časovima uputila ka Kipru gde će započeti pripreme za prolećni deo sezone, Vladan Milojević neće moći da računa na odsutne reprezentativce koji učestvuju na Kupu Afričkih nacija i Kupu Azije.

Hvang, Kraso, Kangva, Điga i Bukari su imena fudbalera na koje novi/stari trener crveno-belih neće moći da računa. Ta informacija će mnogim zvezdašima zvučati loše, ali, ipak, za Zvezdine strance utakmice na svojim kontinentima za sada idu izvrsno i to mogu biti sjajne vesti za crveno-bele.

Naime, Crvena zvezda je jedini klub na svetu koji ima strelca i u Kupu Afričkih nacija i u Kupu Azije, nakon što je za Obalu Slonovače pogodio Kraso, a za Južnu Koreju In-Bom Hvang!

Žan-Filip Kraso je već na premijeri takmičenja na južnom kontinentu uspeo da se upiše u strelce za Obalu Slonovače, inače domaćina pomenutog turnira.  

Da stvar bude lepša, Kraso je pored gola, uspeo da se pojavi i u koloni u kojoj su asistenti, te je proglašen i za igrača utakmice, u kojoj su Slonovi ubeležili prva tri boda protiv selekcije Gvineje Bisao.

Napadač je tako oberučke prigrlio šansu u startnoj postavi, koju je dobio zahvaljujući povredi Sebastijana Alea, a ispred Nikole Pepea.

Nakon što je on zatresao mrežu za Obalu Slovenoače, strelac je bio i In-Beom Hvang za Južnu Koreju.

Omaleni veznjak je sjajno reagovao krajem prvog poluvremena meča sa Bahreinom na asistenciju Hjong-Min Sona.

Son je probio po levoj strani, poslao loptu po zemlji u srce kaznenog, ona je prošla pored dvojice protivničkih igrača do Hvanga koji je šutirao iz prve levom nogom i plasirao je u levu stranu gola ostavivši golmana Bahreina na pogrešnoj nozi.

Hvang je sjajan meč čak zaokružio asistencijom za konačnih 3:1.

Nijedan klub pored Crvene zvezde na čitavom svetu ne može da se pohvali ovim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading