KOD BAHARA NIJE IGRAO, A U AFRICI POKAZUJE ŠTA UME! Kraso vodio Obalu Slonovače do pobede!

Autor:

Sport

13.01.2024

23:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde nalazi se u odličnom raspoloženju.

KOD BAHARA NIJE IGRAO, A U AFRICI POKAZUJE ŠTA UME! Kraso vodio Obalu Slonovače do pobede!

Foto: Starsport

Žan Filip Kraso

Počeo je Afrički Kup nacija, a domaćin takmičenja Obala Slonovače povela je bila već u četvrtom minutu premijernog meča protiv Gvineje Bisao, na kome je na kraju i slavila. Strelac je bio Seko Fofana, a asistent fudbaler Crvene zvezde Žan Fiilip Kraso. Konačni rezultat na utakmici bio je 2:0 za Krasoovu reprezentaciju, a sledeći meč, Obala Slonovače će odigrati protiv Nigerije u četvrtak, 18. januara. 

Fantastičnu loptu je uputio tamnoputi fudbaler crveno-belih ka kaznenom prostoru, a Fofana se jednim umešnim driblingom oslobodio čuvara i uspeo da pošalje lotpu tamo gde treba. 

 

 

Osim ove dve selekcije, u grupi se nalaze i reprezentacije Nigerije i Ekvatorijalne Gvineje, koje će svoj prvi meč na prvenstvu odigrati u nedelju.

Kraso je u mlađim uzrastima nastupao za Šatoru. Kasnije je prešao u Lorjan gde je ostao do 2017. godine. U tom periodu je igrao za omladinski i rezervni sastav tog kluba. Nadalje je takođe ostao u Četvrtoj ligi Francuske, najpre kao igrač Šiltigema pa potom Epinala. Krajem maja 2020. godine je potpisao trogodišnji ugovor sa Sent Etjenom. Debitovao je u finalu Kupa Francuske kada je njegov tim pretrpeo minimalni poraz od Pariz Sen Žermena. Na kraju januara naredne godine dogovorena je pozajmica Le Manu. 

Dana 20. juna 2023. godine je kao slobodan igrač potpisao četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom. Na otvaranju sezone 2023/24. bio je dvostruki strelac u pobedi od 5:0 nad Vojvodinom te je izabran za igrača kola u Superligi Srbije. 

Ipak, nije se najbolje snašao kod Baraka Bahara, ali izgleda da pokazuje novom strategu Vladanu Milojeviću kako će morati da računa na njega ozbiljno. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading