TURISTKINJA IZ KANADE TVRDI: Srbija je najsigurnije mesto na svetu!

Autor:

Vesti

13.01.2024

23:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskustvo mlade turistkinje iz Kanade

TURISTKINJA IZ KANADE TVRDI: Srbija je najsigurnije mesto na svetu!

Foto: tiktok/printscreen/jesuiselixir


Mlada turistkinja iz Kanade, poznata na platformi TikTok kao "jesuiselixir", podelila je svoje oduševljenje osećajem sigurnosti u Srbiji. Ovo iskustvo je izazvalo lavinu pozitivnih komentara, kako od strane građana Srbije, tako i drugih putnika.

Oslobođena od straha

Jedan od najupečatljivijih doživljaja turistkinje jeste oslobođenje od straha i uznemiravanja koje je doživljavala u drugim delovima sveta. Ističe da se oseća sigurnije u Srbiji nego u svojoj rodnoj Kanadi, gde bi često bila zabrinuta za svoju bezbednost prilikom samostalnih šetnji.

 

@jesuiselixir let me start off by saying I am fortunate when I travel & haven't had that many real issues. but anyone who travels is wary of pickpockets, scammers & most women are wary in any new environment. since coming to Serbia, I have been SHOCKED at how freely I can roam around. how children are safe to walk on their own to school, even at a young age. how there is no harassment, no one trying to follow you around to sell you things, no uncomfortableness. #serbia🇷🇸 #culturaldifferences #solotravelgirl ♬ original sound - elixir ✈️ travel creator 🇵🇹

 


Bezbednost u svakom delu zemlje

Važno je napomenuti da se turistkinja oseća sigurno u svakom delu Srbije, bez obzira da li je reč o urbanim sredinama ili manjim mestima. Ovo naglašava da je retkost i da predstavlja poseban doživljaj za nju kao putnicu koja je obišla preko 100 zemalja.

Podrška građana Srbije

Njen video je izazvao lavinu pozitivnih komentara, posebno od strane građana Srbije koji su izrazili radost što se oseća sigurno i dobrodošlo u njihovoj zemlji. Mnogi su je ohrabrili da istraži i poseti i manja mesta u Srbiji, uvereni da će se tamo takođe osećati sigurno i dobrodošlo.


Iskustvo mlade turistkinje iz Kanade pruža uvid u bezbednost i gostoprimstvo koje Srbija pruža posetiocima. Ova priča takođe naglašava važnost ličnog iskustva i sagledavanja zemlje iz prve ruke, umesto oslanjanja na predrasude i stereotipe. Srbija se, prema rečima ove mlade putnice, izdvaja kao destinacija gde se oseća najsigurnije, što je svakako vredno pažnje svih zaljubljenika u putovanja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading