MRKELA ZAGOLICAO MAŠTU DELIJA: Pitanje POZICIJE koja GODINAMA muči crveno-bele će biti REŠENO!

Autor:

Sport

02.02.2024

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdaši su ovo čekali.

MRKELA ZAGOLICAO MAŠTU DELIJA: Pitanje POZICIJE koja GODINAMA muči crveno-bele će biti REŠENO!

Foto: Starsport

Mitar Mrkela

Sa jednim timom je otišao na pripreme na Kipar, a sa drugim se vratio - Uroš Sremčević. Supertalentovani mladi napadač koji je već dugo vremena bio u Zvezdinim planovima konačno je potpisao ugovor sa crveno-belima, a danas je i predstavljen u medija centru stadiona "Rajko Mitić".

Iako je to događaj dana u Ljutice Bogdana, malo pažnje je doskorašnjem igraču Mladosti iz Lučana ukrala izjava sportskog direktora crveno-belih Mitra Mrkele.

Naime, na pitanje o spekulacijama o dolasku Korejskog univerzalca Seol Jung-Voa, Mrkela je odgovorio zagonetno.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Jung-Vo Seul

- Kao što znate mi od početka prelaznog roka tražimo poziciju levog beka, nadam se da ćemo uskoro rešiti to pitanje.

Takođe, prokomentarisao je i Sremčevića.

Uroš je imao odličnu polusezonu u kojoj je skrenuo pažnju. Cilj transfer politike Crvene zvezde je dovođenje mladih igrača iz domaćeg šampionata. Zadovoljstvo je kada se takav igrač pojavi i završi kod nas u klubu. Očekujemo mnogo od Uroša i nadam se da će se brzo adaptirati na sve obaveze u Crvenoj zvezdi i da će ostvariti svoje i naše sportske želje - rekao je sportski direktor crveno-belih.

Podsetimo, kada je reč o pojačanju iz Koreje, radi se o igraču koji, osim na poziciji desnog beka, u nekim situacijama može da odigra i levog beka, ali čak i desno krilo ako zatreba. Dakle, reklo bi se da je u pitanju potpuni univerzalac, kome je mesto desnog beka samo primarna pozicija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading