STIŽE ZAMENA ZA NEDELJKOVIĆA: Crvena zvezda dovodi reprezentativca Južne Koreje?!

Autor: P. Z.

Sport

31.01.2024

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Azijski Marko Gobeljić blizu Marakane.

STIŽE ZAMENA ZA NEDELJKOVIĆA: Crvena zvezda dovodi reprezentativca Južne Koreje?!

Foto: Tanjug/AP

Jung-Vo Seol

Dugo je Crvena zvezda tragala za dobrim desnim bekom, a onda se kao magija iznenada pojavio Kosta Nedeljković, izdanak omladinske škole. Međutim, posle svega nekoliko meseci i 18 nastupa u prvom timu, šampion Srbije je za devet miliona evra prodao jedva punoletnog bisera u Aston Vilu.

Istina, ostaće Nedeljković na Marakani do kraja sezone kao pozajmljeni igrač i biće važan šraf u borbi za titulu, ali crveno-beli već sada razmišljaju o narednom letu i evropskim kvalifikacijama.

Kako ne bi novog desnog beka dovodili u "minut do 12", na Marakani su već sada krenuli u akciju.

Navodno, na radaru prvaka Srbije našao se reprezentativac Južne Koreje Jung-Vo Seol, prenosi "Meridian sport".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Jung-Vo Seol

U pitanju je 25-godišnji desni bek korejskog Ulsana, koji je pažnju ljudi sa Marakane na sebe skrenuo sjajnim igrama na Azijskom kupu, koji je trenutno na programu u Kataru.

Seol je tu nezamenjiv uz desnu aut liniju u startnoj postavi Južne Koreje, koja je stigla do četvrtfinala, u kom je čeka duel sa Australijom.

Osim na poziciji desnog beka, Seol u nekim situacijama može da odigra i levog beka, ali čak i desno krilo ako zatreba. Dakle, reklo bi se da je u pitanju potpuni univerzalac, kome je mesto desnog beka samo primarna pozicija. Nešto slično kao bivši "vojnik" Crvene zvezde Marko Gobeljić.

Inače, veliku ulogu u ovom transferu mogao bi da odigra i vezista Crvene zvezde Hvang In-Bom, koji se trenutno sa Seolom nalazi zajedno u reprezentaciji na Azijskom kupu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading